Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 13 julij 2020
Neverjetno, kaj vse si je dovolil. Po eni od tekem, ki jo je Juventus izgubil, sodnik pa mu je razveljavil zadetek, je delilca pravice Gianluco Paparesto za kazen zaklenil v svojo pisarno!
Franco Carraro
30. marec 2009
 NATISNI
Vsi igramo za Novakovica
Zoran Milicev (foto: Sport)

Nemanja Vucicevic je ekskluzivno za Nogomanio spregovoril o svojih slovenskih soigralcih iz Kölna. "Novakovica in Brecka izjemno cenim," pravi 30-letni srbski nogometaš.

Zoran Milicev je dopisnik Nogomanie iz:
BEOGRADA


Köln igra bolje in uspešneje od pricakovanj pred zacetkom sezone. Trenutno je na 11. mestu v Bundesligi. Preskok iz druge v prvo nemško ligo Christophu Daumu ne povzroca prevec preglavic. Da je temu tako, imajo zasluge predvsem igralci, s katerimi Daum razpolaga. Med tistimi, ki redko razocarajo, je tudi srbski nogometaš Nemanja Vucicevic. Nekdanji mladi reprezentant Jugoslavije je reprezentancni premor izkoristil za povratek v svoje rojstno mesto Beograd. Tja pa se ni podal na zbor reprezentance, ki je nato v soboto premagala Romunijo, Vucicevic namrec nikdar ni zaigral za clansko reprezentanco Srbije. "Ne želim se reklamirati preko medijev, vendar priznam, da mi je malo žal, da nisem nikdar zaigral za clansko reprezentanco," so bile Vuciceviceve besede, ko je pogovor nanesel na reprezentanco. Zanimivo, v Vucicevica sprva ni verjel niti Christoph Daum, vendar si po pogovoru z njim vendarle premislil: "Daum je cuden clovek. Komajda sem ga preprical, da me je vrnil na svoj igralni položaj. Na položaju drugega napadalca se pocutim najbolje. Z Daumom imava obcasno nesporazume, ker moram zaradi njegove vizije igre vcasih sedeti na klopi, tudi takrat, ko sem v dobri formi." Vucicevic je v letošnji sezoni v Bundesligi odigral 20 tekem, ce pa bo za Köln igral tudi v prihodnji sezoni, bo jasno šele potem, ko se bo o tej možnosti pogovoril z vodilnimi možmi kluba. Poleti bo namrec postal prost nogometaš.

Novakovic je najboljši igralec Kölna
Nemanja Vucicevic je eden od štirih igralcev s podrocja nekdanje Jugoslavije, ki igrajo za Köln. Poleg njega je tu še mladi vratar Miro Varvodic ter seveda slovenski dvojec - Milivoje Novakovic in Mišo Brecko. O Slovencih ima Vucicevic pozitivno mišljenje, še posebej o Milivoju Novakovicu, za katerega pravi, da je zagotovo najboljši igralec Kölna. "Milivoje je odlicen nogometaš, ima neverjeten obcutek za gol. Skupaj sva igrala že v drugi ligi, tako da se dobro poznava. Mislim, da sva dober napadalni dvojec, sva namrec povsem razlicna napadalca, vendar se dobro dopolnjujeva. Kljub vsemu je glavna odlika Kölna kolektiv, kar dokazujejo tudi rezultati. Moram pa reci, da je Novakovic naš najboljši igralec, je neverjetno samozavesten in nam je priigral veliko tock. Ne zgodi se malokrat, da cela ekipa igra zanj. Prav tako cenim Miša Brecka, on je prihodnost tega kluba. Všec mi je, da je prav on nadomestil Umita," je dejal Vucicevic, ki slovenskega nogometa sicer ne spremlja: "Ce sem iskren, slovenskega klubskega nogometa ne spremljam, vem pa, da reprezentanca v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo ne igra slabo. Zdi se mi, da se ljudje v Sloveniji ne zavedajo, kako pomembno je, da reprezentance držav nekdanje Jugoslavije igrajo na evropskih in svetovnih prvenstvih. Brecko in Novakovic sta prepricana, da bo Slovenija drugo leto igrala v Južni Afriki in jaz jima to privošcim iz dna srca."


 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so še zdaj poznani po tem, da so zelo sprošceni in marsikdaj naredijo kakšno neumnost, s katero razbijejo monotonost priprav,...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje