Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
O Olimpiji me lahko sprašujete, o Domžalah pa ne govorim.
Zlatko Zahovic
8. junij 2010
 NATISNI
Uradno: Verdenik prevzel Interblock
Miran Zore
Izkušeni Zdenko Verdenik je tudi uradno postal novi trener nogometašev Interblocka, hkrati pa ne bo vec sodeloval z Nogometno zvezo Slovenije.

61-letni Zdenko Verdenik je, kot smo na Nogomanii napovedali pred dnevi, tudi uradno postal novi trener ljubljanskega Interblocka, ki bo imel tako v naslednji sezoni zagotovo najbolj uveljavljenega strokovnjaka med vsemi v drugi ligi. Kot pravijo pri Interblocku, je Verdenik sodelovanje sklenil za leto dni, kar med drugim pomeni tudi to, da se na klop nekega kluba vraca prvic po šestih letih, ko je služboval še na Japonskem. Malce pred tem so se oglasili tudi pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS) in sporocili, da Verdenik ne sodeluje vec z njimi. "NZS in direktor reprezentanc dr. Zdenko Verdenik sta se dogovorila za sporazumno prenehanje nadaljnjega sodelovanja, in to z 31. majem 2010. Dr. Zdenko Verdenik želi v bodoce vec casa posvetiti delu v praksi, in to kot trener. Predsednik NZS mag. Ivan Simic se je dr. Zdenku Verdeniku zahvalil za njegovo do sedaj opravljeno delo na NZS ter ob tem poudaril, da so mu vrata NZS zmeraj odprta," so 61-letnemu Verdeniku proste roke dali pri krovni slovenski nogometni organizaciji.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanski amaterski nogometaš Luigi Coluccio je zaradi rdecega kartona na tekmi nekega nižjeligaškega prvenstva prejel eno tekmo prepovedi, kar ne ...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje