Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Zahvaljujem se Igorju, toda funkcija castnega predsednika je za penzionerje, jaz pa nisem še za v pokoj.
Miroslav Blaževic
24. maj 2010
 NATISNI
Pušnik kandidat za Muro
Uredništvo (foto: SPS)
Nekdanji trener velenjskega Rudarja Marijan Pušnik je prvi kandidat za prevzem trenerskega dela pri murskosoboški Muri. A klub mora najprej zbrati financna sredstva.

Po Primožu Glihi v Murski Soboti upajo, da se bo izziva prebujanja specega oz. propadlega velikana lotil nekdanji trener Rudarja in številnih prvoligaških klubov Marijan Pušnik. Korošec je po sporazumni prekinitvi sodelovanja z Velenjcani trenutno prost, po besedah predsednika Mure Miroslava Topica pa je nacelno že privolil v prihod. "V medijih so se v zadnjem casu pojavile informacije, da bi naj dr. Zdenko Verdenik prevzel vodenje strokovnega tima v klubu. Predsednik se je z g. Verdenikom že pogovoril, vendar ni prišlo do skupnega dogovora. Po neuspešnem dogovoru se je Miroslav Topic pogovoril z Marijanom Pušnikom, ki je pristal na prevzem strokovnega dela Mure. Da bi do dogovora res prišlo mora klub v prihodnjih dveh mesecih zagotoviti potrebna financna sredstva. V primeru, da klub ne bo uspel zagotoviti potrebnih 250.000 evrov za celotni pogon potem zgodbe, ki si jo je zamislilo vodstvo tudi ne bo, kar posledicno pomeni, da na Fazanerijo ne bo g. Pušnika. Klub si ne more in ne sme privošciti avantur kot v preteklem letu," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bernd Strange je nogometni strokovnjak iz Nemcije, ki je letos poleti postal novi selektor reprezentance Belorusije. Leta 1948 rojeni trener je dosle...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje