Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Novinarji so razlicni. Eni te specejo brez, drugi pa z oljem.
Samir Handanovic
11. maj 2010
 NATISNI
Udaril igralca in dobil odpoved
Uredništvo

Kranjski Triglav bo zadnji dve tekmi v 2. SNL odigral brez trenerja Staneta Bevca, ki je v slacilnici udaril enega od igralca in dobil odpoved.

Stane Bevc kranjskega Triglava, ki dva kroga pred koncem sezone v drugi slovenski ligi zaseda drugo mesto, ne bo vodil v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev v prvo ligo. Iz vodstva kluba so namrec sporocili, da je zaradi dogodka iz slacilnic, v katerem je Bevc udaril enega od igralcev, slednji dobil odpoved. "Prvi ukrep je suspenz obeh, igralec je sprožil tudi druge postopke izven kluba. Ko smo ugotovili, da je do tega dogodka nesporno prišlo, smo se odlocili za korak, ki je in bo za mnoge presenetljiv. Toda vodstvo kluba je bilo enotno: taki dogodki niso bili in niso in ne bodo del tistega, kar naš klub je. Triglav ne pristaja na take metode, ne glede na okolišcine, ne glede na aktualnost trenutka. Spoštujemo delo našega trenerja, a ne moremo in nocemo molcati ali celo prikrivati spornega dogodka," je za spletno stran kluba povedal direktor Miran Šubic. Do nadaljnjega bo vodenje clanskega moštva prevzel trener mladincev Siniša Brkic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da sta Arsenal in Tottenham velika rivala, ni nobena skrivnost. Derbiji med tema kluboma iz Londona so vsakic sila napeti in zanimivi, na igrišcu pa ...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje