Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
''Zdaj je Thierry Henry prevec okleval. Ne vem, koga je cakal, morda staro mamo.''
Igor E. Bergant
11. maj 2010
 NATISNI
Udaril igralca in dobil odpoved
Uredništvo

Kranjski Triglav bo zadnji dve tekmi v 2. SNL odigral brez trenerja Staneta Bevca, ki je v slacilnici udaril enega od igralca in dobil odpoved.

Stane Bevc kranjskega Triglava, ki dva kroga pred koncem sezone v drugi slovenski ligi zaseda drugo mesto, ne bo vodil v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev v prvo ligo. Iz vodstva kluba so namrec sporocili, da je zaradi dogodka iz slacilnic, v katerem je Bevc udaril enega od igralcev, slednji dobil odpoved. "Prvi ukrep je suspenz obeh, igralec je sprožil tudi druge postopke izven kluba. Ko smo ugotovili, da je do tega dogodka nesporno prišlo, smo se odlocili za korak, ki je in bo za mnoge presenetljiv. Toda vodstvo kluba je bilo enotno: taki dogodki niso bili in niso in ne bodo del tistega, kar naš klub je. Triglav ne pristaja na take metode, ne glede na okolišcine, ne glede na aktualnost trenutka. Spoštujemo delo našega trenerja, a ne moremo in nocemo molcati ali celo prikrivati spornega dogodka," je za spletno stran kluba povedal direktor Miran Šubic. Do nadaljnjega bo vodenje clanskega moštva prevzel trener mladincev Siniša Brkic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometne tekme so v preteklosti že zanetile prave vojne (Honduras in El Salvador), kaj kmalu pa bi do tega prišlo tudi na Kiajskem, kjer je domaca r...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje