Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Inace, te Partizanove firme su bile ustvari nekakav vid socijalnog programa, da bi se povecala zaposlenost, ništa drugo.
Ivan Curkovic
26. marec 2010
 NATISNI
Šoškic obupal nad Livarjem
Miran Zore
Livar iz Ivancne Gorice je izgubil trenerja. Po prvem odigranem krogu v 2. SNL to pomlad je namrec nepricakovano odstopil Miloš Šoškic.

Zacela se je sezona v drugi slovenski ligi in zgodila se je tudi sprememba v Ivancni Gorici. Tamkajšnji drugoligaš, ki "nima od kje jemati" in svojih igralcev, tistih, ki so se pac odlocili igrati "za sendvic", ni sposoben placevati, se je namrec poslovil od svojega trenerja. Miloš Šoškic, ki je sicer že pred tedni nameraval oditi, ni vec zdržal. Z igralci, ki jih v klub ni pripeljal sam (veliko jih je v Ivancno Gorico pripeljal Tone Hrovatic), ni našel prave kemije, zato je presodil, da bi bolje, ce zadevo konca. Livar je sicer minuli konec tedna izgubil srecanje druge slovenske lige, prvo v letošnjem koledarskem letu, in sicer je z 0:3 klonil proti Dravinji. Na lestvici druge lige je klub iz Ivancne Gorice, pred leti celo prvoligaš, predzadnji, za njim je uvršceno le Krško.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce menite, da je AC Milanov niz 58-ih ligaških tekem brez poraza najdaljši na svetu, se pošteno motite. Že res, da je Rossonerom podvig uspel v mocni...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje