Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Naravno, naravno platili smo. Ja mislim. Sigurno, vjerovatno. Ja ne znam. Sigurno smo... Ma to je tada bilo. Jesmo, u ratama. Nismo.
Ivan Curkovic
4. marec 2010
 NATISNI
V 2. SNL tudi Lazic in Kreft
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Slovenski drugoligaš Šencur je pripeljal dve zveneci okrepitvi, branilca Igorja Lazica in bocnega nogometaša Boštjana Krefta. Novinec tudi Senad Tiganj.

Po Amerju Jukanu in Janiju Zavrlu se je v drugo slovensko ligo preselil še tretji nekdanji reprezentant Igor Lazic, tam pa mu bo družbo delal tudi izkušeni prvoligaški nogometaš Boštjan Kreft. Oba sta se za sodelovanje dogovorila s Šencurjem, klubom, ki ga vodi Suad Beširevic, kar pomeni, da ju v spomladanskem delu sezone caka boj za obstanek - Gorenjci so namrec trenutno šele na osmem mestu lestvice. Medtem ko je 30-letni Lazic (dva nastopa za reprezentanco) nazadnje igral pri ljubljanski Olimpiji, se Kreft v Šencur seli kot nekdanji clan Rudarja iz Velenja. Prvi je v svoji karieri nekaj casa nosil tudi dres ruskega kluba Terek Grozni, drugi pa je celotno kariero preživel v Sloveniji in v Prvi ligi doslej odigral 171 tekem ter zabil 8 golov. Poleg Rudarja je igral tudi za Domžale, Ljubljano, Olimpijo, Primorje in Koper. Dodajmo, da naj bi kariero pri Šencurju nadaljeval tudi Senad Tiganj, ki pa po naših informacijah še nima pravice nastopa za rumeno-modre.


Boštjan Kreft bo kariero nadaljeval v drugi ligi.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je francoski napadalec Nicolas Anelka januarja 2008 iz Bolton Wanderersov prestopil k londonskem Chelsea, se je v zgodovino zapisal kot igralec...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje