Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Igralci po tekmi lahko spijejo tudi kakšno pivo. V mojih casih smo imeli v slacilnici Bayerna polno piva, ta v telo prinaša vitamin B. Poleg tega pa so se nogometaši vracali v svoje klube in so torej 'pili za svoje klube', kdor pac je.
Branko Oblak
3. marec 2010
 NATISNI
Zavrl odslej v dresu Triglava
Uredništvo (foto: Tomaž Bratun)

Kranjski Triglav je dobil pomembno okrepitev v boju za uvrstitev v Prvo ligo - novi clan gorenjskega kluba je postal izkušeni obrambni nogometaš Jani Zavrl.

Nekdanji slovenski reprezentancni branilec Jani Zavrl bo kariero nadaljeval v 2. SNL, potem ko se je za sodelovanje dogovoril s Triglavom. Pri slednjem so bili pred dnevi že tik pred podpisom pogodbe z Amerjem Jukanom, a je prestop padel v vodo in nekdanji clan Kopra ter Interblocka je odšel v Ajdovšcino k Primorju. Kljub temu so Kranjcani dobili odmevno okrepitev, potem ko se je ekipi Staneta Bevca prikljucil 27-letni branilec. "Odlocil sem se za Triglav, možnosti je bilo še nekaj, želel sem v tujino - vsekakor pa kot profesionalec želim novemu klubu pokazati, kaj zmorem," pravi Zavrl, ki je bil nazadnje clan Celja, pred tem pa je igral tudi za Slovan, Olimpijo, Ljubljano, Domžale in norveški klub Brann iz Bergna. Leta 2006 je branilec, ki je imel zdaj tudi priložnost selitve na Kitajsko, zbral tudi štiri nastope v clanski slovenski reprezentanci, medtem ko je dres mlade izbrane vrste oblekel kar 23-krat.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Libijski vodja Muammar el Gaddafi in njegov sin Al Saadi že vrsto let na tak ali drugacen nacin stegujeta svoje lovke po italijanskem nogometu. Saadi...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje