Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Zadnjic sem se ga napil pred petimi leti. Sploh nisem vedel zase in morali so me odnesti domov. Od takrat pijem alkohol zelo zmerno.
Eduardo Da Silva
26. februar 2010
 NATISNI
Primorje se je okrepilo z Jukanom
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Pri Triglavu ga niso želeli, pri Primorju so z njim podpisali enoletno pogodbo - nekdanji clan Kopra in Interblocka Amer Jukan bo kariero nadaljeval v Ajdovšcini.

Potem ko od njegovega prestopa v Triglav ni bilo nic, se je izkušeni slovenski vezist Amer Jukan za sodelovanje dogovoril s Primorjem. Z vodilnim klubom 2. SNL je podpisal pogodbo za eno leto in bo tako še naprej igral na domaci sceni, na kateri je nazadnje branil barve ljubljanskega Interblocka, od katerega pa se je poslovil, ko je postalo jasno, da Joc Pececnik ne bo vec bogato placeval svoje nogometaše. "Z njegovim prihodom so rdece-crni rešili problem napadalno usmerjenega igralca, ki bo imel glavno vlogo pri organizaciji napadov in seveda doseganju zadetkov. V upravi kluba in strokovnem štabu ocenjujemo, da bo z njegovim prihodom željeni cilj uvrstitve v Prvo ligo lažje dosegljiv," so sporocili iz Ajdovšcine. Primorje ima po prvem delu sezone v 2. SNL tocko prednosti pred Triglavom, s katerim naj bi se tudi v glavni meri boril za takojšnjo vrnitev nazaj med elito, iz katere je izpadlo v minulem tekmovalnem letu.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Danes se zdi skoraj nemogoce, da bi se eden od evropskih klubskih velikanov okrepil z nogometašem iz Indije. Ceprav slednja šteje vec kot milijardo p...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje