Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ocitno ima Marijan Pušnik strica v vladi, ki je dal direktivo, da mora biti pac on trener Rudarja iz Velenja.
Brane Oblak
26. februar 2010
 NATISNI
Jukan ne bo igral za Triglav
Uredništvo (foto: SPS)

Bil je celo reprezentant, zdaj pa pogodbe z njim noce podpisati niti slovenski drugoligaš - pri Triglavu pravijo, da od sodelovanja z Amerjem Jukanom ne bo nic.

Ceprav je zanj zaigral tudi na prijateljski tekmi, nekdanji reprezentant Amer Jukan ne bo podpisal pogodbe s Triglavom. Pri slovenskem drugoligašu iz Kranja so se odlocili, da macka v žaklju, kot so se izrazili na svoji spletni strani, ne bodo kupili. V Bosni in Hercegovini rojeni vezist s slovenskim potnim listom je nazadnje igral za Interblock, pred tem pa je nosil tudi drese Kopra, Cibalie, ciprskega Enosisa, Hapoela iz Petah Tikve, Marsonie in Mure, kje bo nadaljeval svojo kariero, pa za zdaj še ni jasno. A pri Triglavu zagotovo ne. "Amer Jukan se je izkazal za še enega od 'proizvodov slovenskega nogometa', ki ne bo videl niti evra kranjskega Triglava. Najprej je prišel k nam in dejal, da bi rad igral za Triglav, ker 'v Primorju ne placujejo in zato zaupa nam'! Ko smo ga povprašalim, ce je zdrav, je pritrdil in zagotovil stoodstotni angažma. Ko smo ga videli na tekmi s certoligašem, nismo spremenili mnenja: gre za dobrega igralca, ki pa je zmogel komaj polcas rekreativnega tekanja. In danes smo se odlocili, da macka v žaklju prepušcamo drugim in mu želimo vso sreco drugod. Kajti Triglav ni klub, ki bi se z njim igral nogometaš, ki nam je ponudil pretresljivo zgodbo o družinskih zadevah, placevanju 'na roko' in podobnem. Vsa cast znanju, a za igranje v Triglavu je treba imeti še drugo cast in predvsem biti mož-beseda. Hvala, Amer, toda - ne hvala!" so 31-letnemu nogometašu sporocili iz Triglava.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da so južnoameriški nogometni navijaci verjetno najbolj vrocekrvni med vsemi na zemeljski obli, ni nobena univerzitetna znanost. Vzdušja na štadionih...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje