Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
31. januar 2010
 NATISNI
Kadrovske spremembe pri Muri
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)
Mura bo v drugem delu sezone igrala brez Boštjana Kamnika, Gorana Ristica, Vlada Kokola in tudi Michala Drahna. Rdeca luc za prestop Milka Kovaca.

Da stanje pri slovenskem drugoligašu Muri, ni najboljše, je že dobro znano dejstvo. Klub iz Murske Sobote naj bi imel resne financne težave, posledicno se je v zimskem prestopnem roku zgodil tudi mocan igralski osip. Pred kratkim so štadion Fazanerija že zapustili Boštjan Kamnik, Goran Ristic in Vlado Kokol (slednja bosta kariero nadaljevala v Avstriji, kjer bosta igrala za kluba iz nižjih lig), ki niso pristali na znižanje pogodbenih obveznosti, zdaj je postalo jasno, da se od crno-belih poslavlja tudi slovaški branilec Michal Drahno. Slednji je v Sloveniji že igral za Gorico, v drugem delu sezone pa bo nosil dres Bele krajine. Pri Muri so sicer upali, da se bodo okrepili z Milkom Kovacem, ki pa je v tej sezoni že igral za ptujsko Dravo in Odrance - pravila nogometne igre pravijo, da nogometaš v eni sezoni ne more igrati za tri razlicne klube. Se je pa zato v Mursko Soboto vrnil mladi vratar Filip Gacevski. Slednji se je mudil v Ljubljani, kjer je nekaj casa treniral z nogometaši Olimpije, a se pri slednji niso odlocili za podpis pogodbe z njim. Mladi reprezentant tako ostaja pri Muri in bo njen dres verjetno nosil tudi v drugem delu sezone.


Vlado Kokol ne bo vec nosil dresa Mure.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mehiški temperament in strast sta del življenja v Latinski Ameriki, vendarle pa vcasih slednja poskrbita za nevšecnosti, kot je bilo v primeru mehišk...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje