Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Moški, ki jih nogomet ne zanima, so homoseksualci.
Miroslav Blaževic
13. januar 2010
 NATISNI
Ljajic razveselil vodstvo Triglava
Uredništvo (foto: Getty Images)

Vodstvo kranjskega Triglava pricakuje, da bo Partizan po prodaji Adema Ljajica v Fiorentino poravnal racun, ki bi ga moral placati za prestop Danijela Marcete.

Pri slovenskem drugoligašu Triglavu še vedno cakajo na znesek, ki jim ga srbski velikan Partizan dolguje za prestop mladega reprezentanta Danijela Marcete, zato so se v Kranju še kako razveselili novice, da bo Adem Ljajic v kratkem iz beograjskega kluba prestopil v Fiorentino. Ker bo italijanski prvoligaš iz Firenc za 18-letnega vezista placal vec milijonov evrov, v Triglavu verjamejo, da bodo koncno tudi sami prišli na svoj racun. "Veckrat so nam pojasnili, da so v financnih škripcih in podobno - na koncu pa preprosto umolknili. Mi smo storili svoje zakonske dolžnosti (pripis zamudnih obresti) in pri tem seveda bili za spoznanje bogatejši o tem, kdo je velik klub in kdo ne. Razumeli smo financne težave crno-belih, ker smo jih tudi mi že imeli, a znesek je za ta klub in njegovo poslovanje resnicno - drobiž," so zapisali na uradni spletni strani Triglava, direktor slednjega Miran Šubic pa je dodal: "Veseli smo novic iz Firenc kamor je Partizan prodal nesojenega igralca Manchester Uniteda in bo dobil bogato odškodnino. Bomo zdaj videli, ali bo zmogel tudi do nas poravnati svoj dolg ali pa bo zanje strošek precej vecji. In ce bodo morali posredovati organi UEFA (predlog že obstaja)!? No, nekaj je gotovo: beograjski klub nikdar ni zanikal svojega dolga, zdaj je cas, da ga placa..." Marceta se je sicer v Srbijo podal februarja lani, a je za clansko ekipo odigral vsega dve tekmi, julija pa se nato podal na Škotsko, kjer kot posojen igralec Partizana precej bolj redno nastopa za prvoligaško ekipo Falkirka.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Bangladešu je tako kot v številnih državah sveta nogomet šport številka ena, obsedenost z okroglim usnjem pa zna vcasih tudi preseci meje zdravega ...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje