Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Auxerre igra sila predvidljivo. Kot da bi igrali Playstation ali namizni nogomet.
Josip Kuže
22. december 2009
 NATISNI
Triglav bo sodeloval z Rossoneri
Uredništvo (foto: ND Triglav 2000)

Slovenski drugoligaš Triglav in italijanski velikan AC Milan bosta v kratkem podpisala dogovor o poglobljenem sodelovanju. Po Palibrku na San Siro še kdo?

Vodstvo slovenskega drugoligaša Triglava iz Kranja je že nekaj casa v dobrih odnosih z italijanskim velikanom AC Milanom, zdaj pa sta kluba naredila še korak naprej v svojem sodelovanju. "Triglav in AC Milan podpisujeta v teh dneh sporazum o sodelovanju! Gre za prvi tak sporazum našega kluba s katerim od velikih klubov, ki Milanu daje možnost tudi prestopov naših talentov," so sporocili iz gorenjskega kolektiva, od koder se je pred casom na San Siro podal mladi in nadarjeni napadalec Uroš Palibrk, direktor kluba Miran Šubic pa je poglobljeno sodelovanje pojasnil z naslednjimi besedami: "Le kdo ne bi rad sodeloval z AC Milanom, kjer že igra naš Uroš Palibrk? Sporazum predvideva sodelovanje, kjer AC Milan lahko povabi na trening naše mlade igralce in spremlja njihov razvoj. V zameno se bo okrepil naš klubski proracun z zanimivo vsoto, ki je danes resnicno ni mogoce dobiti nikjer v nogometu - še manj v Sloveniji in še manj, ce slovenski klub sodeluje s klubom iz svetovnega vrha. Jasno je, da ta sporazum omogoca tudi prestop kateremu od mladih igralcev in kandidatov za to ne manjka. Vendar pa se oba kluba s sporazumom držita mednarodnih pravil in v bistvu omogocata razvoj tistim igralcem, ki bi ob spoštovanju jasnih dolocil FIFA poskusili sreco v AC Milan. Sporazum je torej predvsem in zlasti znak sodelovanja, odprtih možnosti in po moji oceni tudi priznanje našemu klubu ter obenem priznanje našelu delu. Podpisali ga bomo v teh dneh, v letu 2010 pa bo morda kdo od mladih Triglavanov dobil priložnost v velikem klubu."


Direktor Triglava Miran Šubic v družbi podpredsednika italijanskega velikana AC Milana Adriana Gallianija.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je v Argentini nogomet obcutno vec kot zgolj šport, ni nic novega. V tej z nogometom obnoreli južnoameriški državi brcanje žoge vecini pomeni smis...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje