Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Vecina igralcev Wolverhamptona je jedla toast s fižolom. Tega nikakor nisem mogel sprejeti.
Seol Ki-Hyeon
30. november 2009
 NATISNI
Muro bodo vodili kar trije
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)

Zlatko Gabor, Feri Cifer in na papirju glavni Stanko Maucec sestavljajo trojico, ki bo v nadaljevanju sezone s klopi vodila nogometaše murskosoboške Mure.

Da Primož Gliha v drugem delu sezone ne bo vec sedel na klopi Mure, ni skrivnost, zdaj pa so iz vodstva murskosoboškega kluba tudi sporocili, kdo bo na klopi sedel v prihodnjem letu. A vajeti v rokah ne bo imel zgolj en strokovnjak, pac pa kar trije! Dosedanjega trenerja so namrec zamenjali stari znanec Zlatko Gabor, ki je Muro že vodil, nekdanji kapetan crno-belih Feri Ciper in izkušeni Stanko Maucec - trojica, ki bo brez dvoma naredila vse, da bo Mura vse do konca v igri za uvrstitev v Prvo ligo. "Ferija in Zlatka ni potrebno posebej predstavljati, v svojih novih funkcijah pa bosta opravljala delo pomocnika trenerja. Vloga glavnega trenerja je bila zaupana Stanku Maucecu. Stanko v novejši zgodovini še ni deloval v našem klubu, vendar se je v preteklosti že predstavil na Fazaneriji, nazadnje kot trener Beltinec pred štirimi leti. Po koncanem jesenskem delu, so naši igralci pod vodstvom Ferija Cifra nadaljevali s treningi. Jutri, v torek, bodo že trenirali z novim stokovnim vodstvom," so sporocili iz Fazanerije, kjer domuje po prvem delu sezone tretjeuvršceni klub 2. SNL.


Primož Gliha je že zgodovina Mure, Feri Cifer pa se bo še naprej trudil na klopi kluba iz Murske Sobote.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko je brazilska nogometna reprezentanca leta 1970 osvojila naslov svetovnega prvaka, je na turnirju v Mehiki pomembno vlogo odigral tudi Tostao. Mali...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje