Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
Seveda je tarca posmeha, toda njemu ne gre na smeh, saj bo pocival skoraj mesec dni. Ko se je zbudil, se je pretegnil v postelji in storil nekaj cudnega s svojo nogo.
Steve Coppell
11. november 2009
 NATISNI
Mura suspendirala Gliho
Klemen Kos (foto: Erik Kavaš)

Drugoligaš Mura 05 je danes suspendiral trenerja Primoža Gliho, ki naj bi z neprimernimi izjavami v medijih škodoval ugledu kluba.

Primož Gliha po vsej verjetnosti zapušca Mursko Soboto. Prekmurski drugoligaš je z velikimi ambicijami krenil v letošnjo sezono in se temu primerno okrepil z nekaterimi uveljavljenimi igralci, zaradi financne stiske pa se je klub že nekaj mesecev po zacetku letošnje sezone odrekel uslugam kar sedmih igralcev – Iva Prettnerja, Boštjana Kamnika, Blaža Puca, Saše Markovica, Ivana Filipovica, Marka Božica in Martina Preglja. Od danes naprej je po pisanju portala pomurje.si v suspenzu tudi trener Primož Gliha, ki je z neprimernimi izjavami in javnim razkritjem višine svojih prihodkov škodoval ugledu kluba. Mura naj bi svojim igralcem dolgovala vec kot 25 tisoc evrov, v skladu z že ustaljeni postopki v slovenskem nogometnem prostoru pa je uprava kluba igralcem ponudila nižje pogodbe. V nedeljo naj bi moštvu na prvenstveni tekmi proti Aluminiju vodil dosedanji pomocnik Feri Cifer.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Južni Ameriki nacin življenja, hranjenja pa tudi izgleda nemalokrat vpliva tudi na selekcijo nogometašev v izbrani vrsti. To sta na svoji koži obcu...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje