Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
11. november 2009
 NATISNI
Mura suspendirala Gliho
Klemen Kos (foto: Erik Kavaš)

Drugoligaš Mura 05 je danes suspendiral trenerja Primoža Gliho, ki naj bi z neprimernimi izjavami v medijih škodoval ugledu kluba.

Primož Gliha po vsej verjetnosti zapušca Mursko Soboto. Prekmurski drugoligaš je z velikimi ambicijami krenil v letošnjo sezono in se temu primerno okrepil z nekaterimi uveljavljenimi igralci, zaradi financne stiske pa se je klub že nekaj mesecev po zacetku letošnje sezone odrekel uslugam kar sedmih igralcev – Iva Prettnerja, Boštjana Kamnika, Blaža Puca, Saše Markovica, Ivana Filipovica, Marka Božica in Martina Preglja. Od danes naprej je po pisanju portala pomurje.si v suspenzu tudi trener Primož Gliha, ki je z neprimernimi izjavami in javnim razkritjem višine svojih prihodkov škodoval ugledu kluba. Mura naj bi svojim igralcem dolgovala vec kot 25 tisoc evrov, v skladu z že ustaljeni postopki v slovenskem nogometnem prostoru pa je uprava kluba igralcem ponudila nižje pogodbe. V nedeljo naj bi moštvu na prvenstveni tekmi proti Aluminiju vodil dosedanji pomocnik Feri Cifer.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Moštvo slovenskega reprezentanta Roberta Korena West Bromwich Albion je lastnik nekaterih nadvse zanimivih rekordov v zgodovini angleškega nogomet...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje