Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ide Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, Drulic, a ne, ipak je to bio Pjanovic.
Milojko Pantic
9. maj 2010
 NATISNI
Razmišljal je že o enajstmetrovkah
Uredništvo (foto: SPS)
Mariborov "zlati decek" David Bunderla je priznal, da je že razmišljal o enajstmetrovkah, ko ga je "zadel" predložek soigralca Suada Filekovica.

Usoda Davida Bunderle pri Mariboru je znova jasna - Primorec sodi med vijolicaste, cetudi v Ljudskem vrtu še ni zablestel v polnem sijaju. Nekdanji napadalec ajdovskega Primorja je sinoci, v finalu pokala Hervis, opozoril nase in Mariboru, potem ko je zabil tudi za zmago v super pokalu, z zadetkom v 120. minuti oziroma v zadnji minuti podaljška prinesel šesto pokalno lovoriko. Po tekmi je Bunderla povedal: "S tem obcutkom se nic ne more primerjati, ni ga lepšega obcutka. Skoraj smo že obupali in zaceli razmišljati o enajstmetrovkah, potem pa gol… Filekovic je poslal dober predložek pred gol, spremljal sem žogo in jo spravil v mrežo. To je moj najpomembnejši gol v karieri."

Brazilski napadalec Marcos Tavares, ki se je sinoci kar dvakrat vpisal med strelce, pa je pristavil: "Kakšna drama, odlicna tekma in zaslužena zmaga. Bog nas je nagradil z golom v zadnji minuti. Verjel sem, da lahko zmagamo še pred koncem, saj smo enotna ekipa, s pravo miselnostjo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hidetoshi Nakata verjetno nikoli ne bi postal najvecji nogometni zvezdnik v zgodovini Japonske, ce se v rosnih letih ne bi zaljubil v priljubljeno...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje