Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 4 avgust 2020
Angleška dekleta so grda, poleg tega pa spijejo veliko prevec piva.
Georgi Hristov
9. maj 2010
 NATISNI
Razmišljal je že o enajstmetrovkah
Uredništvo (foto: SPS)
Mariborov "zlati decek" David Bunderla je priznal, da je že razmišljal o enajstmetrovkah, ko ga je "zadel" predložek soigralca Suada Filekovica.

Usoda Davida Bunderle pri Mariboru je znova jasna - Primorec sodi med vijolicaste, cetudi v Ljudskem vrtu še ni zablestel v polnem sijaju. Nekdanji napadalec ajdovskega Primorja je sinoci, v finalu pokala Hervis, opozoril nase in Mariboru, potem ko je zabil tudi za zmago v super pokalu, z zadetkom v 120. minuti oziroma v zadnji minuti podaljška prinesel šesto pokalno lovoriko. Po tekmi je Bunderla povedal: "S tem obcutkom se nic ne more primerjati, ni ga lepšega obcutka. Skoraj smo že obupali in zaceli razmišljati o enajstmetrovkah, potem pa gol… Filekovic je poslal dober predložek pred gol, spremljal sem žogo in jo spravil v mrežo. To je moj najpomembnejši gol v karieri."

Brazilski napadalec Marcos Tavares, ki se je sinoci kar dvakrat vpisal med strelce, pa je pristavil: "Kakšna drama, odlicna tekma in zaslužena zmaga. Bog nas je nagradil z golom v zadnji minuti. Verjel sem, da lahko zmagamo še pred koncem, saj smo enotna ekipa, s pravo miselnostjo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Južni Ameriki nacin življenja, hranjenja pa tudi izgleda nemalokrat vpliva tudi na selekcijo nogometašev v izbrani vrsti. To sta na svoji koži obcu...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje