Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
9. maj 2010
 NATISNI
Milanic: Uživamo v trenutku
Uredništvo (foto: SPS)
Medtem ko so njegovi nogometaši proslavljali naslov pokalnega zmagovalca Slovenije, je Darko Milanic ostal miren. Strateg Maribora je preprosto užival v trenutku.

Maribor slavi. Ne sicer naslova državnega prvaka, to lovoriko je v letošnji sezoni vijolicastim speljala Luka Koper, temvec naslova pokalnega zmagovalca Slovenije oziroma zmagovalca pokala Hervis. Za Maribor je to že šesta pokalna lovorika ter druga lovorika v letošnji sezoni, potem ko so Mariborcani na zacetku sezone slavili v super pokalu. V Ljudskem vrtu sta Maribor in Domžale odigrala kakovostno tekmo, za slovenske nogometne razmere nadpovprecno dobro, s cimer je bil po koncu srecanja Darko Milanic, trener Maribora, zelo zadovoljen: "Zanimiva, razburljiva tekma, ki se je ne bi sramovali niti drugod po svetu. Kako so se fantje veselili, zgovorno pove, kako mocno so si želeli to zmago. Zadovoljni smo s storjenim in uživamo v tem trenutku." Ceprav je tekmo izgubil, z njo pa tudi lepo priložnost, da Domžale, ki zadnja leta ne krojijo vec vrha slovenskega nogometa, pripelje do lovorike, je bil trener Domžal Darko Birjukov z igro zadovoljen: "Cestitke Mariboru na zasluženo osvojeni lovoriki. Slovenija je videla dobro, pravo tekmo ekip, ki sta bili zasluženo v finalu. Nic hujšega se ne more zgoditi, kot da dobiš gol v zadnji minuti, žal pa se je nam prav to zgodilo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Si predstavljate, da navijate za klub, ki ima najboljšo obrambo v celotni ligi? Takšnemu klubu naslov prvaka zagotovo ne pobegne iz rok, si verjet...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje