Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Cas velikih zaslužkov je mimo. Vcasih sem kupoval drage ure in jih razdajal v Braziliji. Danes pazim na svoj denar, nisem vec slep. Tudi danes kupim drag telefon, lepe cevlje, toda ne razdajam jih, ampak jih obdržim.
Ailton
9. maj 2010
 NATISNI
Milanic: Uživamo v trenutku
Uredništvo (foto: SPS)
Medtem ko so njegovi nogometaši proslavljali naslov pokalnega zmagovalca Slovenije, je Darko Milanic ostal miren. Strateg Maribora je preprosto užival v trenutku.

Maribor slavi. Ne sicer naslova državnega prvaka, to lovoriko je v letošnji sezoni vijolicastim speljala Luka Koper, temvec naslova pokalnega zmagovalca Slovenije oziroma zmagovalca pokala Hervis. Za Maribor je to že šesta pokalna lovorika ter druga lovorika v letošnji sezoni, potem ko so Mariborcani na zacetku sezone slavili v super pokalu. V Ljudskem vrtu sta Maribor in Domžale odigrala kakovostno tekmo, za slovenske nogometne razmere nadpovprecno dobro, s cimer je bil po koncu srecanja Darko Milanic, trener Maribora, zelo zadovoljen: "Zanimiva, razburljiva tekma, ki se je ne bi sramovali niti drugod po svetu. Kako so se fantje veselili, zgovorno pove, kako mocno so si želeli to zmago. Zadovoljni smo s storjenim in uživamo v tem trenutku." Ceprav je tekmo izgubil, z njo pa tudi lepo priložnost, da Domžale, ki zadnja leta ne krojijo vec vrha slovenskega nogometa, pripelje do lovorike, je bil trener Domžal Darko Birjukov z igro zadovoljen: "Cestitke Mariboru na zasluženo osvojeni lovoriki. Slovenija je videla dobro, pravo tekmo ekip, ki sta bili zasluženo v finalu. Nic hujšega se ne more zgoditi, kot da dobiš gol v zadnji minuti, žal pa se je nam prav to zgodilo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Irci in Angleži so ostri tekmeci vsakic, ko si nasproti stojita izbrani vrsti v katerem koli ekipnem športu. Ne enim ne drugim še na kraj pameti ne p...
Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje