Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Švica mora dati gol, ce hoce mirno do konca igre pripeljati tekmo.
Miran Pavlin
28. april 2010
 NATISNI
V "akciji" tudi selektor Kek
Uredništvo (foto: SPS)

Ambasadorja akcije "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti" bosta selektor Slovenije Matjaž Kek in nekdanji nogometaš Dejan Djuranovic.

– Prijave na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!", ki se bo odvila na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, se iztecejo danes, že zdaj pa je znano ime obeh ambasadorjev, ki bosta pospremila 12. igralca enega oziroma drugega kluba. Pri Mariboru bo imel to vlogo Matjaž Kek, selektor slovenske reprezentance, pri Domžalah pa Dejan Djuranovic, eden najbolj trofejnih slovenskih nogometašev.

Da bo izkušnja zmagovalca akcije "12. igralec" zares edinstvena, bosta poskrbela tudi ambasadorja akcije oziroma enega in drugega kluba, ki bosta na dan finalne tekme (8. maj) predstavljala vez med klubom in 12. igralcem, imela vlogo mentorja, srecnemu izžrebancu ali izžrebanki pa na štiri oci pobliže predstavila dogajanje pred tako pomembno tekmo kot je finale pokala. In v to ne gre dvomiti, saj bosta ambasadorja resnicni legendi slovenskega nogometa! Pri Mariboru bo imel vlogo ambasadorja nihce drug kot Matjaž Kek, nekdanji uspešni igralec in trener vijolicastih ter sedanji selektor slovenske reprezentance, pri Domžalah pa Dejan Djuranovic, ki je osvojil številne lovorike, vlogo kapetana pa opravljal tako v Domžalah kot tudi Mariboru, s katerim je med drugim nastopal tudi v ligi prvakov v nepozabni sezoni 1999/2000.

"Velika cast je biti v vlogi ambasadorja kluba, v katerem sem koncal igralsko kariero. Akcija je dobro zastavljena, nacin približevanja gledalcev finalistom pokala pa zelo spodbuden. Nogomet se igra za gledalce in tisti, ki bo imel možnost pobliže spoznati ekipo, bo odhajal s finala v Ljudskem vrtu z mocnejšimi vtisi. Še posebej, ce bo njegova ekipa zmagala," je povedal Matjaž Kek, ki je povabilo k sodelovanju sprejel brez pomislekov, kljub temu, da ima s pripravami na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki izredno natrpan urnik. Nad akcijo je navdušen tudi domžalski ambasador Dejan Djuranovic. "Veselijo me velik odziv akcije, ki vsekakor pripomore k popularizaciji slovenskega nogometa. V zadovoljstvo mi je, da bom srecnežu ali srecnici v pomoc in imel vlogo mentorja."

Kot receno, na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!" se je mogoce prijaviti le še danes, in sicer preko uradnega spletnega mesta Hervis pokal Slovenije www.hervispokalslovenije.si (neposredno se je mogoce prijaviti TUKAJ). Med prispelimi prijavami bosta izžrebana po en srecnež oziroma srecnica vsakega kluba, ki bosta tako postala 12. igralec NK Maribora in NK Domžal na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, ki se bo v Ljudskem vrtu zgodila v soboto, 8. maja.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1941 sta se v Braziliji za naslov prvaka zvezne države Rio de Janeiro pomerila vecna rivala Fluminense in Flamengo. Fluminense, ki je za nasl...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje