Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Samo cu ljencariti, da mi se mišici pretvore u špek!
Eduardo Da Silva
23. april 2010
 NATISNI
Dvigni pokal Hervis tudi ti!
Uredništvo

PROMOCIJSKI TEKST: Sodelujte v akciji "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti" in si priigrajte nepozabno izkušnjo na finalni tekmi pokala med Domžalami in Mariborom!Podobno kot lani, bo tudi letos v okviru finala Hervis pokala Slovenije potekala akcija "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!", v katerem se bo po en izžreban navijac Maribora in Domžal, ki se bosta 8. maja v Mariboru pomerila za pokalno lovoriko, prelevil v del ekipe in se iz navijaške tribune preselil na igrišce. Nepozabna izkušnja za pravega navijaca Maribora in Domžal!

Lanskoletna akcija je pokazala, da je ideja posrecena, 12. igralca – Interblock je spodbujal Roman, Koper pa Mateja – pa sta bila navdušena, saj sta bila poleg aktivnosti, povezanimi s finalno tekmo, deležna tudi velike medijske pozornosti v vseh glavnih slovenskih medijih.

Kakšna bo tokratna vloga 12. igralcev Maribora in Domžal? Dan finalne pokalne tekme bosta preživela v krogu enega oziroma drugega moštva, z igralci bosta prišla na igrišce, finalno tekmo pa bosta spremljala na klopi za rezervne igralce. Prav tako jima bo namenjena posebna pozornost v medijih, med drugim bo opravljeno tudi uradno fotografiranje. Kot se za pravega navijaca oziroma spodobi, bo 12. igralec zmagovalne ekipe prisoten ob dvigu pokala, 12. igralec poraženega moštva pa na podelitvi priznanj, ki jih prejme finalist.

Tokratno izvedbo akcije bosta popestrila tudi ambasadorja, nekdanji igralski legendi NK Maribora in NK Domžal, ki bosta mentorja 12. igralca in vez med njim in klubom. Vloga ambasadorjev je tudi, da finalno pokalno tekmo 12. igralcu še bolj približata, izdata marsikatero nogometno skrivnost, zakulisno zgodbo ter pobliže predstavita dogajanje pred tako pomembno tekmo kot je finale pokala!

Navijaci, privrženci ali oboževalci Domžal in Maribora se na akcijo "Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!" lahko prijavijo preko spletnega obrazca na www.hervispokalslovenije.si, uradnem spletnem mestu Hervis pokala Slovenije. Prijave potekajo do vkljucno prihajajoce srede (28. april), neposredno pa se je mogoce prijaviti TUKAJ. Med prispelimi prijavami bosta izžrebana po en srecnež oziroma srecnica vsakega kluba, ki bosta tako postala 12. igralec NK Maribora in NK Domžal na finalni tekmi Hervis pokala Slovenije, ki se bo zgodila v soboto, 8. maja.


Roman Zupan, lanskoletni 12. igralec Interblocka, z dvignjenim pokalom po koncu finalne tekme Hervis pokala Slovenije.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Liverpool je pred dvema letoma v dramaticnem finalu v Istanbulu po streljanju enajstmetrovk ugnal AC Milan, v taisti sezoni pa so Redsi v domacem prv...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje