Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Žoga je okrogla, pa še ženskega spola.
Primož Gliha
21. oktober 2009
 NATISNI
Pevnik: Ce bomo ucinkovitejši...
Uredništvo (foto: SPS)
Trener Olimpije Robert Pevnik pred vnovicnim snidenjem z Mariborom pravi, da njegovi nogometaši dvakrat tako neucinkovito v napadu ne morejo zaigrati.

Olimpija je izgubila oba uvodna vecna derbija z Mariborom v tej sezoni, oba z rezultatom 0:1. V Ljudskem vrtu je bil mož odlocitve Armin Bacinovic, v Spodnji Šiški pa Marcos Tavares. Toda Zmaji so imeli na obeh tekmah dovolj priložnosti, da bi se obracuna koncala tudi drugace. V Ljubljani je bil nerazpoložen predvsem Sebastjan Cimerotic, ki si je sicer priigral kar nekaj priložnosti, toda žoge mimo Marka Pridigarja ni znal spraviti. "Dejstvo je, da dvakrat zapored ne moremo biti tako neucinkoviti. Ce bomo torej ponovili sobotno predstavo, potem lahko brez dvoma pridemo do zmage in uvrstitve v tretji krog pokalnega tekmovanja. Mi smo odigrali konkretno, Maribor nas ni z nicemer presenetil. Zavedali smo se, da bodo vijolicasti gosti v obrambi in defenzivno usmerjeni, pretili pa bodo predvsem iz protinapadov. Kljub temu smo si priigrali šest oziroma sedem lepih priložnosti, in to proti aktualnemu državnemu prvaku, kar nas seveda lahko navdaja z optimizmom. Še toliko bolj, ker moramo vedeti, da je Olimpija kljub vsemu še vedno ekipa v izgradnji. Žal smo tik pred koncem prejeli zadetek, ki je bil plod slabe komunikacije naših branilcev, Maribor pa ima brez dvoma dovolj izkušene nogometaše, ki so to znali izkoristiti," razmišlja trener Olimpije Robert Pevnik, ki v sredo morda ne bo mogel racunati na vratarja Jana Oblaka. Slednji ima poškodovan kolk, ce ne bo mogel braniti, pa bo med vratnici stopil Damir Botonjic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje