Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Potrebno se je navaditi na to, kar pa ni lahko. Ampak bolje, da imajo ljudje Slavena Bilica za jebaca, kot pa za pedra. Meni so govorili marsikaj, a sem se navadil.
Miroslav Blaževic
20. oktober 2009
 NATISNI
Oblak vprašljiv za derbi
Klemen Kos (foto: Danijel Matijaško)

Nastop mladega vratarja Jana Oblaka na pokalnem derbiju med Olimpijo in Mariborom je zaradi poškodbe kolka pod velikim vprašajem.

Olimpija in Maribora bosta v sredo ob 14. uri še drugic v zadnjih štirih dneh prekrižala poti. Vecna tekmeca bi bosta tokrat stala nasproti na tekmi osmine finala pokala Hervis, oba tekmeca pa imata pred obracunom kar nekaj težav s poškodbami. Pri Mariboru je že odpadel Hrvat Dejan Mezga, pri Olimpiji pa pod velikim vprašajem visi nastop vratarja Jana Oblaka, ki ima težave s kolkom. "Z reprezentancne akcije se je vrnil s poškodbo kolka, tako da je vprašljiv. Vendar povsem zaupam Botonjicu, ki je v zadnjem obodbju ogromno storil za svoje telo," je dan pred tekmo povedal trener Zmajev Robert Pevnik. Za Olimpijo bosta zanesljivo zaigrala Makedonec Agim Ibraimi in Brazilec Joao Gabriel, ki zaradi lažjih poškodb v soboto nista bila pripravljena za vseh 90 minut igre.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nico Patschinski se v zgodovino ne bo vpisal kot eden najboljših nemških nogometašev vseh casov. Dalec od tega, si ga bodo pa kljub temu mnogi za dol...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje