Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Jermain Defoe je res pomemben del moje ekipe. Ne bi ga zamenjal niti za mis sveta. On bi sicer mene najbrž zamenjal za mis sveta.
Martin Jol
20. oktober 2009
 NATISNI
Oblak vprašljiv za derbi
Klemen Kos (foto: Danijel Matijaško)

Nastop mladega vratarja Jana Oblaka na pokalnem derbiju med Olimpijo in Mariborom je zaradi poškodbe kolka pod velikim vprašajem.

Olimpija in Maribora bosta v sredo ob 14. uri še drugic v zadnjih štirih dneh prekrižala poti. Vecna tekmeca bi bosta tokrat stala nasproti na tekmi osmine finala pokala Hervis, oba tekmeca pa imata pred obracunom kar nekaj težav s poškodbami. Pri Mariboru je že odpadel Hrvat Dejan Mezga, pri Olimpiji pa pod velikim vprašajem visi nastop vratarja Jana Oblaka, ki ima težave s kolkom. "Z reprezentancne akcije se je vrnil s poškodbo kolka, tako da je vprašljiv. Vendar povsem zaupam Botonjicu, ki je v zadnjem obodbju ogromno storil za svoje telo," je dan pred tekmo povedal trener Zmajev Robert Pevnik. Za Olimpijo bosta zanesljivo zaigrala Makedonec Agim Ibraimi in Brazilec Joao Gabriel, ki zaradi lažjih poškodb v soboto nista bila pripravljena za vseh 90 minut igre.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ucitelj je na nek nacin verjetno kar zadovoljen, kadar ga prekosi njegov ucenec, a v nogometu temu vedno ni tako. Vracamo se v leto 1957, in sicer v ...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje