Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
V Barceloni bi najraje ostal celo življenje. Najraje bi podpisal pogodbo za nedolocen cas.
Ronaldinho
16. oktober 2009
 NATISNI
Olimpija in Maribor tudi na spletu!
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Iz vodstva NZS so sporocili, da si bodo vsi ljubitelji nogometa obracun v pokalu Hervis med Olimpijo in Maribor ogledali v neposrednem prenosu preko spleta.

V sredo, 21. oktobra, je na sporedu 2. krog Hervis pokala Slovenije 2009/10, v katerem ne manjka zanimivih obracunov, kot na primer dvoboj vodilnih s prvoligaške lestvice in pa seveda vecni derbi Olimpija – Maribor, ki bo prvic v zgodovini slovenskega nogometa v neposrednem prenosu izkljucno prek interneta.

Za ta namen bomo lansirali posebno spletno stran www.hervispokalslovenije.si, preko katere si bodo slovenski ljubitelji nogometa od 14. ure naprej lahko brezplacno ogledali tekmo, po kateri bo ali Olimpija ali Maribor zakljucil s pokalnim tekmovanjem za sezono 2009/10.

Med tekmo bo na www.hervispokalslovenije.si možno spremljanje poteka vseh ostalih tekem 2. kroga, v vecernih urah pa tudi ogled 3-minutnega video povzetka tekme Olimpija – Maribor.

Neposredni prenos omenjenega derbija bo posebej prirejen za ogled na racunalniškem ekranu, za gledalce pa bo povsem brezplacen. Ob vpisu elektronskega naslova bodo dobili e-pošto s povezavo, ki bo omogocila ogled.

Tekma v Šiški se v sredo pricne ob 14. uri, podobno tudi vse ostale tekme 2. kroga z izjemo tekme Crenšovci : Gorica, ki bo odigrana že v torek.

VIR: nzs.si

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje