Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Danes bi moral biti Oblak na eni klopi, Zahovic na drugi, Katanec na tretji ... Potem bi bila ta liga gotovo mocnejša. Toda kdo te bo pa placal, ce nihce nima denarja. Gliha mi je rekel, da so mu v Gorici sprva ponudili 1.500 evrov. Kdo bo šel za 1.500 evrov trenirati?
Brane Oblak
31. maj 2009
 NATISNI
Okcic: Ostaja grenak priokus
Anže Zajic (foto: Danijel Matijaško)

Koprska torta je ostala brez smetane - nogometaši z Bonifike so bili v finalu pokala Hervis preslabi za Interblock, toda brez obžalovanja po tekmi v Mariboru ni šlo.

Potem ko si je Koper v zadnjem krogu državnega prvenstva z zmago v Celju priigral obstanek med elito, novega cudeža v Ljudskem vrtu v soboto zvecer ni bil sposoben pricarati. Primorci so v finalu pokala Hervis izgubili proti Interblocku, ki je tako obranil lovoriko in si priigral tudi nastop v Evropi. Trener Kopra Nedžad Okcic po tekmi v Mariboru ni skrival slabe volje in razocaranja, tudi zaradi drugega zadetka Ljubljancanov, ki je bil vec kot ocitno dosežen iz prepovedanega položaja. "Ceprav so izgubili, si moji varovanci zaslužijo vse cestitke, saj so odigrali dobro tekmo in se vse do konca borili za zmago. Že to, da smo bili prisotni v finalu, je za nas lep dosežek, na katerega smo ponosni, seveda pa bo še nekaj casa ostal grenak priokus. Težko se je pac sprijazniti, ko zadetek prejmeš iz tako ocitnega prepovedanega položaja. Ne vem, kako si lahko sodniki na tako pomembni tekmi privošcijo tako veliko napako. O tem bi brez dvoma lahko še precej debatirali, a vendarle nima smisla, saj je tekme konec in nic se ne bo spremenilo. Drugi gol nas je presekal in brez dvoma storil veliko škode v glavah nogometašev, toda kljub temu se niso predali in s cudovitim zadetkom Mitje Vilerja smo se Interblocku tudi prebližali. Toda na koncu preprosto nismo imeli dovolj moci," je razpredal trener kluba s štadiona Bonifika in dodal: "Naš glavni cilj v tej sezoni je bil obstanek med elito, zmaga v pokalu bi bila smetana na torto. Žal nam ni uspelo, kljub vsemu pa bi Interblocku cestital, saj so njegovi nogometaši odigrali zares dobro tekmo. Morda bi se slednja koncala nekoliko drugace, ce mi že kmalu po zacetku ne bi ostali brez Patrika Ipavca, a tako pac je v nogometu."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje