Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Boli me kurac, kaj si misli trener!
Zdravko Mamic
26. maj 2010
 NATISNI
Kuhanje po moško
Uredništvo

PROMOCIJSKI TEKST: Ker v casu svetovnega nogometnega prvenstva ne bo veliko casa za pripravo kosila, si nujno oglejte pester izbor gotovih jedi Natureta.

S prijatelji ste si pravkar privošcili moški vikend. Prijetno sobotno popoldne ste se odlocili preživeti na nogometnem igrišcu, sedaj pa bi vam prijalo tudi kakšno okusno kosilo. Zakaj si ne bi privošcili okusnega domacega kosila kar pri enem od vas doma? Nihce od vas v resnici ne bo zapravil prevec casa za štedilnikom, saj si lahko privošcite gotove jedi Natureta.

Bi jedli golaž? Ni problema. Naturetin golaž je pripravljen po domacem receptu, tako, kot bi ga skuhali vaša mama ali babica. Narejen je iz skrbno izbranih kosov najboljšega govejega mesa, pa tudi vse ostale sestavine so pripravljene tako, kot bi jih sicer pripravili doma.In ce vam golaž ne diši? Bi si ob osvežilni pijaci raje privošcili kaj drugega? Morda kaj bolj »eksoticnega«? Tudi prav. Kaj pravite na dober prebranec ali morda kaj zacinjenega, kot je chilli con carne? Kar koli boste ponudili fantom, bo zdravo in okusno. Gotove jedi Natureta so namrec v veliki meri rocno pripravljene, zaradi cesar obdržijo naraven okus in vse hranilne snovi. Zaradi najsodobnejših tehnoloških postopkov priprave jedi v njih ni prehranskih dodatkov ali konzervansov, kot tudi ne sladil ali umetnih arom. Vse sestavine v jedeh pa so, preverjeno, visoko kakovostne.Dejstvo, da boste jed vzeli iz konzerve, naj vas torej zgolj opogumi, saj boste prijateljem postregli z odlicnimi okusnimi jedmi, za katere dejansko ne boste porabili veliko casa. Tako se vam ne more zgoditi, da bi denimo zamudili pomembno tekmo, medtem ko pripravljate vecerjo lacnim prijateljem, ki navdušeno gledajo njen prenos po televiziji. Edino, kar tvegate, je to, da boste z izborom jedi prijatelje tako navdušili, da bodo po vsakem vašem druženju hoteli jesti ravno pri vas. Prav vse gotove jedi Natureta iz linije Prima vam pušcajo dovolj manevrskega prostora, da jih kreativno dopolnjujete z lastnimi zamislimi. In cisto tako med nami… fantom ni potrebno vedeti, da jih v resnici niste pripravili vi. Naslednjic, ko bodo prišli, pa jim lahko ponudite tudi kaj drugega. Gotove jedi Natureta namrec obsegajo pester izbor mesnih in brezmesnih obrokov za vse okuse. Juhe, enoloncnice, glavne jedi in priloge enostavno pogrejete in postrežete.

NAMIG: Kot prilogo golažu uporabite Natureta polento

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Italijanom vsi pripisujejo zasluge za nepriljubljeni catenaccio, a zgodovina kaže, da najbolj cvrste obrambe ne prihajajo z Apeninskega polotoka. ...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje