Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Kirm ima noro kondicijo, nore predispozicije, rabi samo še tisti preskok. Ne vem, kje se bo tistega naucil, doma v stanovanju, v veži, ce nima casa trenirati na stadionu, kjerkoli ... Jaz sem spal z žogo, jo metal v zid, karkoli delal, cele noci.
Brane Oblak
28. maj 2010
 NATISNI
Riberyju spomenik v Münchnu
Uredništvo (foto: Getty Images)
Podjetje Nike je francoskemu nogometnemu carodeju Francku Riberyju postavilo spomenik. Z njim obeležuje Riberyjevo podaljšanje pogodbe z Bayernom.

Franck Ribery je pred dnevi storil pricakovano - podaljšal je pogodbo z Bayernom. Dolgi meseci negotovosti, ko je bil prakticno že preseljen v Barcelono, London in Madrid, so zdaj le še spomin, Riberyjeva sedanjost in prihodnost pa München. Podjetje Nike, Riberyjev glavni sponzor in opremljevalec, se je ob tej priložnosti odlocil za gesto, namenjeno navijacem Bayerna in mestu München. V središcu mesta je francoskemu reprezentantu, ki bo odslej najbolje placani nogometaš v zgodovini nemškega nogometa (na leto bo zaslužil okrog sedem milijonov evrov neto) namrec postavilo štiri metre visok spomenik v pocastitev Riberyjevega štiriletnega podaljšanja pogodbe z Bayernom.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarna Zinedine Zidane in Roberto Carlos sta najlepša leta svojih karier preživela v dresu španskega velikana Reala iz Madrida, lahko pa bi bilo ...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje