Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
28. maj 2010
 NATISNI
Riberyju spomenik v Münchnu
Uredništvo (foto: Getty Images)
Podjetje Nike je francoskemu nogometnemu carodeju Francku Riberyju postavilo spomenik. Z njim obeležuje Riberyjevo podaljšanje pogodbe z Bayernom.

Franck Ribery je pred dnevi storil pricakovano - podaljšal je pogodbo z Bayernom. Dolgi meseci negotovosti, ko je bil prakticno že preseljen v Barcelono, London in Madrid, so zdaj le še spomin, Riberyjeva sedanjost in prihodnost pa München. Podjetje Nike, Riberyjev glavni sponzor in opremljevalec, se je ob tej priložnosti odlocil za gesto, namenjeno navijacem Bayerna in mestu München. V središcu mesta je francoskemu reprezentantu, ki bo odslej najbolje placani nogometaš v zgodovini nemškega nogometa (na leto bo zaslužil okrog sedem milijonov evrov neto) namrec postavilo štiri metre visok spomenik v pocastitev Riberyjevega štiriletnega podaljšanja pogodbe z Bayernom.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prvi nogometni klub na svetu je bil ustanovljen leta 1857, natancneje 24. oktobra tistega leta, ko sta odvetnik Nathaniel Creswick in trgovec z vinom...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje