Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ne bi bil rad krivicen, baza hrvaških trenerjev v vseh igrah je nekajkrat vecja kot slovenska, pri njih je ta posel uveljavljen poklic, toda poplava hrvaških trenerjev na klopeh slovenskih klubov postaja že prav nehigienicna.
Franci Božic
12. maj 2010
 NATISNI
Tony Adams v Azerbajdžan!
Miran Zore
Bil je kapetan Arsenala in celo angleške reprezentance, treniral je v Premier League. Danes pa je Tony Adams zgolj trener kluba iz Azerbajdžana!

Tisti, ki podrobneje spremljate angleški nogomet, verjetno zelo dobro poznate Tonyja Adamsa. Danes 43-letni Adams je v osemdesetih in devetdesetih blestel pri Arsenalu, hkrati pa je bil zacementiran v udarno enajsterico angleške reprezentance. Še vec, Adams je bil celo kapetan tako Arsenala kot tudi angleške reprezentance. "Gospod Arsenal" kot so ga poimenovali v Londonu, se je prebil celo v angleško nogometno hišo slavnih. Po koncu igralske kariere se je podal med trenerje. Zacel je pri Wycombu, nato pa prevzel Portsmouth. Cevlji Harryja Redknappa so bili zanj preveliki in ker je Portsmuth na 16 tekmah osvojil le deset tock, je Adams moral oditi. Zdaj je našel nov izziv. "Iskal sem izziv. Premlad sem za pokoj. Pri Gabali so mi dali proste roke, nepopisan list papirja, takšne priložnosti v Veliki Britaniji ni moc dobiti," je pojasnil Adams, ki bo svojo trenersko kariero nadaljeval v - Azerbajdžanu! Podpisal je pogodbo s tamkajšnjim prvoligašem Gabalo, s katero si je zadal cilj v prihodnjih treh letih osvojiti tamkajšnje državno prvenstvo. Njegov asistent v Azerbajdžanu bo nekdanji nogometaš Tottenhama Gary Stevens.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pujsi so pred leti tako zelo zagodli nizozemskemu amaterskemu klubu VV Putbroek, da ta domacih tekem nekaj casa sploh ni mogel igrati na svoji nog...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje