Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Naravno, naravno platili smo. Ja mislim. Sigurno, vjerovatno. Ja ne znam. Sigurno smo... Ma to je tada bilo. Jesmo, u ratama. Nismo.
Ivan Curkovic
7. maj 2010
 NATISNI
Pivo bo teklo v potokih
Miran Zore (foto: Getty Images)
V nedeljo bo Bayern proslavljal nov naslov prvaka. Pivovarna Paulaner bo za to priložnost navijace bavarskega kluba pogostila z 10.000 litri brezplacnega piva!

V nedeljo na glavnem trgu v Münchnu. Tam se bo odvijala bucna proslava novega naslova nemškega državnega prvaka v režiji Bayerna iz Münchna. Proslavljanje se bo zacelo ob 15.30. uri. Pivovarna Paulaner, eden od Bayernovih sponzorjev, je poskrbela za lepo gesto, nad katero so najbolj navdušeni navijaci Bayerna. Kako tudi ne bi bili, ko pa jim bo omenjena pivovarna podarila kar 10.000 litrov piva! Pivovarna je sprva sicer obljubila 100 litrov brezplacnega piva za vsak doseženi zadetek Bavarcev v Bundesligi, toda nato so številko zaokrožili na 100 (Bayern je doslej dosegel 69 zadetkov), kar nanese 10.000 litrov piva! "Tako smo se odlocili, da pocastimo velicastno sezono našega kluba. Zdaj je naloga navijacev, da skupaj z igralci noro, a vseeno mirno proslavijo prvega od možnih treh naslovov prvaka v letošnji sezoni," je dejal generalni direktor pivovarne Paulaner Heiner Müller.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pujsi so pred leti tako zelo zagodli nizozemskemu amaterskemu klubu VV Putbroek, da ta domacih tekem nekaj casa sploh ni mogel igrati na svoji nog...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje