Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Sporocilo mi je preko telefona poslal le Rudonja, kateremu moram vrniti SMS, a se ne spoznam na te stvari prevec dobro, tako da bo malo dlje trajalo.
Brane Oblak
7. maj 2010
 NATISNI
V Minsku so castili nacista
Anže Zajic
V beloruskem nogometu mocno odmeva dejanje navijacev Dinama iz Minska, ki so na eni od tekem izobesili transparent v spomin na razvpitega nacista.

Beloruska nogometna zveza je izrekla rekordno denarno kazen v tamkajšnjem nogometu, in sicer jo bo moral poravnati prvoligaš Dinamo iz Minska, ki se je v težavah znašel zaradi svojih navijacev. Ti so prejšnji teden na tekmi državnega prvenstva izobesili transparent, s katerim so pocastili spomin na razvpitega nemškega nacista Rudolfa Hessa. "Tvoje življenje je primer pripadnosti za nas," je pisalo na transparentu, na katerem so bili tudi Hessova slika in datuma rojstva ter smrti nekdanjega namestnika velikega zlocinca Adolfa Hitlerja. S transparentom so se navijaci Dinama spomnili obletnice 116. rojstnega dneva nacista, ki je leta 1987 umrl v zaporu v Berlinu, star 93 let. "Vaše dejanje ni vrglo ogromno senco sramote zgolj na vaš klub, pac pa tudi na celoten beloruski nogomet," je ogorcen disciplinski sodnik beloruske zveze Vladimir Vituško, ki je hkrati razkril, da so pritožbe na naslov zveze prišle iz številnih nekdanjih sovjetskih in tudi evropskih držav. Zanimivo je, da so navijaci sporen transparent izobesili le nekaj dni pred slavjem 65. obletnice poraza nacisticne Nemcije v drugi svetovni vojni.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spartak iz Moskve je eden tistih klubov, ki se lahko pohvali z najbolj nenavadnim vzdevkom. Medtem ko navijaci svoje ljubljence med tekmami pozd...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje