Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
V Moskvi tekma že poteka, saj so Rusi v casovni stiski, kar se tice nas.
Primož Gliha
7. maj 2010
 NATISNI
V Minsku so castili nacista
Anže Zajic
V beloruskem nogometu mocno odmeva dejanje navijacev Dinama iz Minska, ki so na eni od tekem izobesili transparent v spomin na razvpitega nacista.

Beloruska nogometna zveza je izrekla rekordno denarno kazen v tamkajšnjem nogometu, in sicer jo bo moral poravnati prvoligaš Dinamo iz Minska, ki se je v težavah znašel zaradi svojih navijacev. Ti so prejšnji teden na tekmi državnega prvenstva izobesili transparent, s katerim so pocastili spomin na razvpitega nemškega nacista Rudolfa Hessa. "Tvoje življenje je primer pripadnosti za nas," je pisalo na transparentu, na katerem so bili tudi Hessova slika in datuma rojstva ter smrti nekdanjega namestnika velikega zlocinca Adolfa Hitlerja. S transparentom so se navijaci Dinama spomnili obletnice 116. rojstnega dneva nacista, ki je leta 1987 umrl v zaporu v Berlinu, star 93 let. "Vaše dejanje ni vrglo ogromno senco sramote zgolj na vaš klub, pac pa tudi na celoten beloruski nogomet," je ogorcen disciplinski sodnik beloruske zveze Vladimir Vituško, ki je hkrati razkril, da so pritožbe na naslov zveze prišle iz številnih nekdanjih sovjetskih in tudi evropskih držav. Zanimivo je, da so navijaci sporen transparent izobesili le nekaj dni pred slavjem 65. obletnice poraza nacisticne Nemcije v drugi svetovni vojni.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 1976 je neka angleška družina svojega sina poimenovala kar z imeni vseh clanov tedanje zasedbe Manchester Uniteda. Graham Alex Jimmy Stewart Ger...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje