Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Normalno bi bilo, da bi dobil angažma, a pri nas je pac narobe svet. Pri nas je treba tistega, ki pride do vrha, s kladivom po glavi, da ga ni, da ga zbrišejo. In tudi jaz ne dobim nobenega angažmaja. Niti ga ne išcem, a ce bi me kdo poklical, bi rade volje prišel.
Branko Oblak
29. april 2010
 NATISNI
Zaslužili so že 58 milijonov
Uredništvo (foto: Getty Images)

Bayern iz Münchna je v letošnji sezoni z nastopi v Ligi prvakov zaslužil že 58 milijonov evrov! Nogometašem po 100.000 evrov za finale.

V Ligi prvakov se vsekakor splaca igrati. Pri Bayernu iz Münchna to dobro vedo. Ne le, da klubu vseskozi raste priljubljenost, širi pa se tudi baza navijacev, tudi v blagajni se pozna! In še kako se pozna. Ceprav Bayern finale Lige prvakov, ki bo predstavljalo vrhunec sezone in bo prineslo dodatne milijone, še caka, je trenutno prvouvršceni klub nemške Bundeslige že doslej zaslužil kar 58 milijonov evrov! 25,4 milijona evrov je Evropska nogometna zveza (UEFA) Bayernu nakazala z naslova nagrad za uspehe, 20,5 milijona evrov je prinesel pri Bayernu izjemno dobro razvit marketing, dodatnih 12 milijonov pa je Bavarcem prinesla prodaja vstopnic.

Del denarja si bodo med seboj razdelili igralci, po informacijah s katerimi razpolagajo nemški mediji, naj bi nogometaši Bayerna za uvrstitev v finale Lige prvakov prejeli vsak po 100.000 evrov!

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški nogometaši so znani po tem, da z veseljem pogledajo pregloboko v kozarec, na Otoku pa so v zadnjih dvajsetih letih napacen pecat pustili tud...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje