Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Ce se je vrnil na zemljo, ce to ni Katanec z jumbo plakatov, ki marsikaj reklamira in se razume ne le v nogomet, ampak v kuhanje in ne vem kaj še, ce je to skromni Katanec iz leta 1999 boste dobili vrhunskega cloveka. Toda previdno, pazite katerega Katanca boste izbrali.
Zlatko Zahovic
14. april 2010
 NATISNI
Vstopnice na voljo kar v supermarketu!
Uredništvo (foto: Getty Images)
Neverjetno. Neprodane vstopnice za tekme svetovnega prvenstva v Južni Afriki bo v tej južnoafriški državi moc kupiti kar v obicajnih supermarketih.

Svetovno nogometno prvenstvo v Južni Afriki bo ocitno svojevrstna posebnost. V zgodovini se še ni zgodilo, da bi dva meseca pred zacetkom prvenstva kar pol milijona vstopnic ostalo neprodanih. Medanarodna nogometna zveza (FIFA) si je prodajo dragocenih košckov papirja verjetno predstavljala precej drugace - najprej so jih organizatorji prodajali izkljucno preko svetovnega spleta, nato preko posebnih loterij, zdaj pa bo ocitno na vrsto prišel malce radikalnejši nacin. Vstopnice, ki niso bile prodane, z izjemo tistih za finalno tekmo v Johannesburgu, bodo odslej na voljo kar v obicajnih supermarketih! Južnoafricani imajo pri nakupu posebej privilegij, zanje so vstopnice namrec najceneješe, stanejo pa že od dvajset ameriški dolarjev naprej.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Klubi, ki so uspešni, imajo ponavadi vec navijacev, kot tisti, ki nizajo slabe rezultate. A tudi prvoligaši, ki redno osvajajo lovorike, imajo svoje ...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje