Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Nogomet je res moški šport, vendar imajo ti možje žene in otroke, ki svojih ocetov ne bi želeli imeti v invalidskih vozickih.
Jens Lehmann
11. april 2010
 NATISNI
Kar dva hat-tricka na eni tekmi!
Miran Zore (foto: Getty Images)
Marko Pantelic in Luis Suarez sta na tekmi nizozemske Eredivisie dodobra napolnilna mrežo vratarja Venla. Oba sta namrec dosegla t.i klasicni hat-trick.

Ne zgodi se pogosto, da kar dva igralca na eni tekmi dosežeta hat-trick. Na tekmi nizozemske Eredivisie med Ajaxom in Venlom se je zgodilo prav to. Sloviti klub iz Amsterdama se je nad nasprotnikom milo receno znesel. V bistvu sta se nad nemocnim Venlom znesla neusmiljena Marko Pantelic in Luis Suarez. Z naskokom najboljši napadalni tandem na Nizozemskem je Venlu zabil skupaj kar šest zadetkov! Pantelic in Suarez (v letošnji sezoni je dosegel že 29 zadetkov), ki je z ogromno prednostjo tudi najboljši strelec lige, sta dosegla t.i. hat-trick. Goli so zaceli padati že kmalu po prvem sodnikovem žvižgu, v peti minuti je zadel Suarez. Vajo je nato ponovil še v deveti in 42. minuti, Pantelic pa je zadel v 12., 75. in 80. minuti. En zadetek je prispeval še Emanuelson. Ajax na lestvici Eredivisie še naprej zaseda drugo mesto. Pred tretjeuvršcenim PSV-jem ima tri tocke prednosti, prvi Twente pa mu "beži" za štiri tocke.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

V dobi, ko nogometaši mirne vesti lažno simulirajo prekrške in na ta nacin nasprotnika oškodujejo celo z izkljucitvijo oziroma s strelom iz bele t...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje