Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Predlagal sem jim, da prekinemo sodelovanje na mojo škodo, saj sem bil za kariero pripravljen žrtvovati tudi štirimesecno placo. Toda niso se strinjali in dejali, da so zame placali kar 100.000 dolarjev, zato me ne mislijo kar tako izpustiti. Tedaj sem zvedel, da je šel ta denar k mojemu posredniku, slednji pa mi je zgolj odvrnil, da je moral placati trenerja, ker tako stvari potekajo v Rusiji.
Maksut Azizi
11. april 2010
 NATISNI
Kar dva hat-tricka na eni tekmi!
Miran Zore (foto: Getty Images)
Marko Pantelic in Luis Suarez sta na tekmi nizozemske Eredivisie dodobra napolnilna mrežo vratarja Venla. Oba sta namrec dosegla t.i klasicni hat-trick.

Ne zgodi se pogosto, da kar dva igralca na eni tekmi dosežeta hat-trick. Na tekmi nizozemske Eredivisie med Ajaxom in Venlom se je zgodilo prav to. Sloviti klub iz Amsterdama se je nad nasprotnikom milo receno znesel. V bistvu sta se nad nemocnim Venlom znesla neusmiljena Marko Pantelic in Luis Suarez. Z naskokom najboljši napadalni tandem na Nizozemskem je Venlu zabil skupaj kar šest zadetkov! Pantelic in Suarez (v letošnji sezoni je dosegel že 29 zadetkov), ki je z ogromno prednostjo tudi najboljši strelec lige, sta dosegla t.i. hat-trick. Goli so zaceli padati že kmalu po prvem sodnikovem žvižgu, v peti minuti je zadel Suarez. Vajo je nato ponovil še v deveti in 42. minuti, Pantelic pa je zadel v 12., 75. in 80. minuti. En zadetek je prispeval še Emanuelson. Ajax na lestvici Eredivisie še naprej zaseda drugo mesto. Pred tretjeuvršcenim PSV-jem ima tri tocke prednosti, prvi Twente pa mu "beži" za štiri tocke.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Bangladešu je tako kot v številnih državah sveta nogomet šport številka ena, obsedenost z okroglim usnjem pa zna vcasih tudi preseci meje zdravega ...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje