Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ob prebiranju današnjega casopisa sem v športnem dnevniku prebral kolumno nekega drugorazrednega novinarja, ki navaja laži kot dejstva, saj je njegov domet bistveno bolj okrnjen, kot si predstavlja sam, njegova profesionalnost pa na nivoju gostilniških debat, ki je zapisana v lektorirani pol kolumni, za katero je verjetno potreboval še tri sodelavce, da jo je sestavil.
Joc Pececnik
11. april 2010
 NATISNI
Kar dva hat-tricka na eni tekmi!
Miran Zore (foto: Getty Images)
Marko Pantelic in Luis Suarez sta na tekmi nizozemske Eredivisie dodobra napolnilna mrežo vratarja Venla. Oba sta namrec dosegla t.i klasicni hat-trick.

Ne zgodi se pogosto, da kar dva igralca na eni tekmi dosežeta hat-trick. Na tekmi nizozemske Eredivisie med Ajaxom in Venlom se je zgodilo prav to. Sloviti klub iz Amsterdama se je nad nasprotnikom milo receno znesel. V bistvu sta se nad nemocnim Venlom znesla neusmiljena Marko Pantelic in Luis Suarez. Z naskokom najboljši napadalni tandem na Nizozemskem je Venlu zabil skupaj kar šest zadetkov! Pantelic in Suarez (v letošnji sezoni je dosegel že 29 zadetkov), ki je z ogromno prednostjo tudi najboljši strelec lige, sta dosegla t.i. hat-trick. Goli so zaceli padati že kmalu po prvem sodnikovem žvižgu, v peti minuti je zadel Suarez. Vajo je nato ponovil še v deveti in 42. minuti, Pantelic pa je zadel v 12., 75. in 80. minuti. En zadetek je prispeval še Emanuelson. Ajax na lestvici Eredivisie še naprej zaseda drugo mesto. Pred tretjeuvršcenim PSV-jem ima tri tocke prednosti, prvi Twente pa mu "beži" za štiri tocke.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Lewis je leta 1995 brez službe ostal kar sredi tekme med kluboma Swindon Town in Bolton. Med polcasom, ko so nogometaši pocivali v garderobah, ...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje