Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ne prenesem ljudi, ki imajo deset avtomobilov.
Jose Mourinho
6. april 2010
 NATISNI
Ronaldo še cetrtic oce
Anže Zajic (foto: GettyImages)
Brazilski zvezdnik Ronaldo uživa tudi v zasebnem življenju, saj mu je njegova življenjska sopotnica povila še drugo hcerko. Rojena na isti dan kot sin.

Ronaldo, nekoc najboljši nogometaš na svetu, ki se bo v zgodovino najpomembnejše postranske stvari vpisal kot eden najvecjih zvezdnikov vseh casov, je znova postal oce. Še tretjic v svojem življenju. Potem ko se je prvic veselil sina, ki mu je nadel ime Ronald, se je zdaj še drugic zapored veselil hcerke. Maria Beatriz Anthony, brazilska manekenka in žena napadalca Corinthiansa, je v torek rodila 3,45 kilograma težko in 50 centimetrov visoko Mario Alice, ki bo - pravzaprav neverjetno - svoj rojstni dan praznovala na isti dan kot Ronaldov sin. Tako Maria Alice kot Ronald sta se namrec rodila 6. aprila! Medtem ko ima Ronaldo 10-letnega sina iz prejšnjega zakona, sta obe hcerki (starejša je stara 15 mesecev) plod njegove trenutne ljubezni.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nek modrec je nekoc izjavil, da v družini ne more biti prostora za dva genija. Verjetno ga je kdo v vseh teh letih že demantiral, a njegove besede...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje