Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Nocem biti strog do Davida Beckhama, a jasno je, da je edini krivec, da smo izgubili.
Ian Wright
1. april 2010
 NATISNI
Ugriz v ustnico za lahko noc
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Selektor argentinske reprezentance Diego Armando Maradona je v ustnico dobil deset šivov. Pes ga je ugriznil, ko mu je želel vošciti lahko noc!

Diego Armando Maradona je moral pred dnevi znova v bolnišnico. Pred leti so se zdravniki borili celo za njegovo življenje, ko se je mocno zredil, bil zasvojen z alkoholom in poživili, zdaj pa resnost njegovega obiska možakarjev v belem ni bila tako resna. A vendarle se selektor Argentine ni pocutil dobro. Operirali so mu namrec zgornjo ustnico, potem ko ga je v slednjo ugriznil njegov pes. To je znano, zdaj pa je osebni zdravnik nekdanjega nogometaša razkril, da je Maradona nastradal, ko je svojemu psu Shar Peiu vošcil - lahko noc! Pes je bil ocitno vse prej kot razpoložen za kaj takšnega, njegov ugriz pa je bil tako mocan, da so Maradoni ustnico zakrpali z desetimi šivi. "Diego mi je povedal, da veckrat pred spanjem odide do psa in mu zaželi lahko noc. Ponavadi ga to ne moti, zdaj pa se je menda nenadoma premaknil in ga ugriznil. Tri leta ga že ima, pa se kaj takšnega ni zgodilo še nikoli," pravi Alfredo Cahe, ki je še dodal, da bo imel Maradona šive v ustnici deset dni oziroma dva tedna.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nastop na svetovnem prvenstvu je v zgodovini že kar nekajkrat postal "družinska zadeva". Do leta 2006 se je namrec kar 18-krat zgodilo, da sta na ...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje