Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Predsednik Juveta Cobolli Gigli je dejal, da trofeje ne bo vrnil, pri cemer ga podpiram. Ce želi, mu lahko pošljem nekoga, ki bo popazil na pokal.
Fabio Cannavaro
30. marec 2010
 NATISNI
Nagrada za zmago pecen vol
Uredništvo
Ce bodo nogometaši Beroja iz Stare Zagore v cetrtfinalu bolgarskega pokala premagali CSKA, bodo za to nagrajeni s - pecenim volom!

Beroj iz Stare Zagore je eden od bolgarskih prvoligašev, ki ga je aktualna globalna financna kriza najbolj prizadela. Igralci že vec mesecev zaman cakajo na place in zaenkrat prav nic ne kaže na boljše case. Tega ne morejo spremeniti niti uspehi. Zmaga v cetrtfinalu bolgarskega pokala proti slovitemu CSKA-ju iz Sofije bi bil fenomenalen uspeh, ki pa ga vodstvo kluba z denarjem ne more nagraditi. Namesto tega bo igralcem, ce bodo seveda zmagali, ponudilo satisfakcijo v obliki - pecenega vola! Lokalni poslovnež Bojan Stankov je nogometaše Beroja pred casom že nagradil, in sicer za remi proti omenjenemu CSKA-ju (Beroj ga je pred tremi leti izlocil iz pokalnega tekmovanja), tedaj je zanje spekel tri kozlicke.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje