Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Smešno je, kaj vse mi lahko pove nek Blaževic, ki z Muro ni mogel zmagati niti ene tekme. Prišel je v velikem medijskem pompu, odšel pa zelo tiho. Izgleda, da ljudje po sedemdesetem letu starosti res postanejo bolj otrocji.
Srecko Katanec
29. marec 2010
 NATISNI
V Bolgariji tekma trajala le eno minuto
Damjan Tratnik
Sodnik srecanja v tretji bolgarski ligi je moral po zgolj 60 sekundah igre prekiniti tekmo, saj je imela ena od obeh ekip na igrišcu zgolj šest igralcev.

V bolgarski tretji ligi se je konec minulega tedna zgodil nenavaden dogodek, zaradi katerega je bilo srecanje med ekipama Gigant Belene in Balkan Belogradcik koncano po zgolj minuti igre. Ekipa Giganta je zaradi poškodb in kazni na 200 kilometrov oddaljeno gostovanje pripotovala z zgolj sedmimi igralci, že po minuti igre pa se je poškodoval še en nogometaš, zaradi cesar je sodnik Bojco Bojcev moral prekiniti tekmo. Pravila namrec dolocajo, da mora biti tekma prekinjena, v kolikor ima ena ekipa na igrišcu manj kot sedem igralcev, kot zanimivost pa lahko dodamo, da se je Gigantu takšna predcasna prekinitev zgodila že drugic v letošnji sezoni. Oktobra lani je namrec na gostovanju pri ekipi Cavdar Bela Slatina Gigant ponovno pripotoval z zgolj sedmimi igralci, zaradi poškodbe v cetrti minuti pa je bilo srecenanje prekinjeno in registrirano z zmago s 3-0 za ekipo Cavdarja.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki Ali ste vedeli smo že porocali o Ronaldu in njegovem zakonu z brazilsko rekorderko v žongliranju žoge Milene Domingues. Ronaldinha sev...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje