Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
26. marec 2010
 NATISNI
Panini ga je odpeljal na SP
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Bo Ronaldinho zaigral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki ali pa ga bo Carlos Dunga pustil doma? Pri podjetju Panini so prepricani, da bo odpotoval na Crno celino.

Ronaldinho še vedno drži pesti in upa, da bo lahko na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki branil barve svoje države, pri znanem podjetju Panini, ki pred vsakim velikim tekmovanjem izdajo priljubljeni album s slicicami nogometašev, pa so ga že uvrstili v izbrano vrsto Brazilije. Po svoje je njihova odlocitev seveda tvegana, saj menda ni veliko možnosti za njegov dejanski nastop na SP 2010, a hkrati tudi razumljiva, saj je Ronaldinho pac med navijaci sila priljubljen, zato bodo imeli slicice z njegovo podobo zagotovo še dodatno vrednost. Nogometaš AC Milana sicer že nekaj casa ni igral za Selecao, ceprav brazilska javnost mocno pritiska na selektorja Carlosa Dungo, da bi nekdanjega asa Paris Saint Germaina in Barcelone vendarle še vsaj enkrat vpoklical v reprezentanco. Pritisk je še toliko vecji, ker Ronaldinho v tej sezoni ne igra slabo in je eden glavnih motorjev Rossonerov, ki se z Interjem in Romo borijo za zmago v italijanskem prvenstvu.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Miroslav Blaževic je trener, ki je Hrvaško leta 1998 popeljal do njenega najvecjega uspeha, in sicer presenetljivega tretjega mesta na svetovnem prve...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje