Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Tudi med soigralci pride do nesporazumov, a res se verjetno ne bi smela stepsti pred 50.000 ljudmi.
Kieron Dyer
26. marec 2010
 NATISNI
Panini ga je odpeljal na SP
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Bo Ronaldinho zaigral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki ali pa ga bo Carlos Dunga pustil doma? Pri podjetju Panini so prepricani, da bo odpotoval na Crno celino.

Ronaldinho še vedno drži pesti in upa, da bo lahko na letošnjem svetovnem prvenstvu v Južni Afriki branil barve svoje države, pri znanem podjetju Panini, ki pred vsakim velikim tekmovanjem izdajo priljubljeni album s slicicami nogometašev, pa so ga že uvrstili v izbrano vrsto Brazilije. Po svoje je njihova odlocitev seveda tvegana, saj menda ni veliko možnosti za njegov dejanski nastop na SP 2010, a hkrati tudi razumljiva, saj je Ronaldinho pac med navijaci sila priljubljen, zato bodo imeli slicice z njegovo podobo zagotovo še dodatno vrednost. Nogometaš AC Milana sicer že nekaj casa ni igral za Selecao, ceprav brazilska javnost mocno pritiska na selektorja Carlosa Dungo, da bi nekdanjega asa Paris Saint Germaina in Barcelone vendarle še vsaj enkrat vpoklical v reprezentanco. Pritisk je še toliko vecji, ker Ronaldinho v tej sezoni ne igra slabo in je eden glavnih motorjev Rossonerov, ki se z Interjem in Romo borijo za zmago v italijanskem prvenstvu.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce Laureano Bisan-Etame Mayer ne bi postal nogometaš in si pod vzdevkom Lauren z brcanjem žoge prislužil milijone, bi verjetno danes v enem od špa...

Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje