Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
V Dinamo bi se vrnil le v primeru, da bi ga zapustila Barišic in Mamic. Baric? Ne. Baric naj ostane. On mi bo prižigal cigarete.
Miroslav Blaževic
26. marec 2010
 NATISNI
Maradona: Messi, bodi boljši
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Veliki Diego Armando Maradona je v enem od intervjujev dejal, da ce kdo, potem naj ga preseže Barcelonin superzvezdnik Lionel Messi.

Njegovo "božanstvo", Diego Armando Maradona, je spregovorilo. Maradona je preprosto moral komentirati izvrstne igre uradno najboljšega nogometaša na svetu - Lionela Messija. Nogometaš Barcelone blesti na vseh "frontah", malce vec od njega pricakujejo le navijaci argentinske reprezentance, ki jo vodi prav Maradona. In ker je Messi v svoji karieri dosegel že toliko, trenutno pa igra na zelo visoki ravni, se južnoameriški, pa tudi evropski mediji v zadnjem casu pogosto "zabavajo" s primerjavami med Maradono in Messijem? Kdo je boljši? Odgovora na to vprašanje preprosto (še) ni. Maradona pravi, da primerjav na mara, ce pa že, potem naj njegove dosežke in njegovo nogometno velicino preseže prav Messi. "Ne maram primerjav. Toda ce me že nekdo mora preseci, potem naj bo to Argentinec. Ce je Leo boljši, potem to sprejemam," je izjavil Maradona, Messi pa na drugi strani izjavlja, da niti slucajno ni dosegel Maradonine ravni: "Lahko pretece še na milijone let, pa bo Diego zame še vedno najboljši. Svojo kariero nameravam razviti po svoje, nocem kopirati Maradone."

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Afriški nogometaši tudi v najmocnejših evropskih klubih že nekaj let igrajo zelo vidne vloge. Eden od teh je med drugim Geremi, ki si kruh služi p...

Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje