Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
V Dinamo bi se vrnil le v primeru, da bi ga zapustila Barišic in Mamic. Baric? Ne. Baric naj ostane. On mi bo prižigal cigarete.
Miroslav Blaževic
24. marec 2010
 NATISNI
Totti razkril svojo drugo strast
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Kapetan Rome Francesco Totti je priznal, da prosti cas najraje nameni igranju pokra. Igra ga preko medmrežja, z njim pa je okužil tudi nekaj svojih soigralcev.

Spletni poker je na pohodu, val pa je poleg številnih množic zajel tudi nekaj znanih osebnosti iz sveta športa in zabave. Kot zadnji je svojo ljubezen do te igre s kartami izpovedal kapetan Rome Francesco Totti, ki je za poker navdušil tudi nekaj svojih soigralcev. Totti je priznal, da velik del prostega casa nameni prav tej igri. "Poker igram vsaj trikrat na teden. Veliko ga igram v živo, pa tudi preko spleta. A vseeno najraje igram s svojimi soigralci. Jaz, Phillippe Mexes, Jeremy Menez in Marco Cassetti tvorimo pravo 'pokeraško' drušcino. Najraje igram z Mexesom. Od njega sem pobral najvec denarja," se je pošalil Totti.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Lev Jašin je danes poznan kot eden najboljših vratarjev vseh casov, marsikdo pa ne ve, da je bil že pokojni Rus vsestranski šport in se ni dokazal...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje