Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Prvi dan smo v šoli pisali narek, razumel pa sem le besedici ja in nein. No, kmalu sem se navadil še na Fussball.
Miroslav Klose
18. marec 2010
 NATISNI
Poglejte, to se pac ne spodobi
Anže Zajic (foto: Nogomania)

Clan osme lige italijanskega nogometa, klub San Luca, je bil kaznovan s strani tamkajšnje zveze, ker se je priklonil spominu na razvpitega razbojnika Antonia Pelleja.

Kar šestnajst nogometašev San Luce, nižjeligaškega kluba iz Italije, bo moralo pocivati po dve tekmi, ker so na eni od svojih tekem pocastili spomin na preminulega Antonia Pelleja, dolgoletnega vodjo razvpite kalabrijske kriminalne združbe 'Ndrangheta, ki se je na Apeninskem polotoku v zadnjem casu drži celo hujši sloves kot slovite Mafie. Dogodek se je zgodil že novembra lani, ko je Pelle tudi umrl, toda Nogometna zveza Italije (FIGC) si je vzela zares veliko casa za celovit premislek. Na koncu so veljaki sklenili, da to zares ni bilo nekaj, kar bi sodilo na nogometna igrišca, poleg nogometašev pa je kaznovala tudi San Luco. Klub bo moral tako placati 600 evrov visoko denarno kazen, hkrati je osmoligaš ostal še brez treh tock, tudi do vecmesecne prepovedi udejstvovanja v nogometu pa so dobili nekateri funkcionarji. FIGC je sicer vzela v znanje dejstvo, da so igralci crne trakove na rokah nosili, ker je bil eden od clanov kluba v sorodu s Pellejem, a so kljub temu ocenili, da so storili hudo napako, za katero so preprosto morali biti kaznovani.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje