Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Ne, nisem si zlomil nosu. Mogoce je malce pocil, a ni nic hujšega.
Damijan Ošlaj
18. marec 2010
 NATISNI
P. Diddy bo reševal Crystal Palace
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Angleški klub Crystal Palace, ki je v resnih financnih težavah, naj bi dobil zanimivega lastnika - za nakup se pripravlja glasbenik Sean Combs.

Priznani in svetovno priljubljeni ameriški glasbenik Sean Combs, ki je bolj poznan po svojih vzdevkih Puff Daddy in P. Diddy, je tik pred tem, da vloži nekaj svojega izjemnega premoženja v angleški nogomet. 40-letnik bo, kot porocajo otoški mediji, postal glavni financer drugoligaškega kluba Crystal Palace. V blagajno slednjega naj bi vložil kar 360 milijonov funtov, kar bo rešilo klub, ki je trenutno na robu bankrota, hkrati pa je ostal tudi brez desetih tock, ker je pred casom najavil stecaj. Klubu grozi izpad v tretjo ligo, klub temu pa naj bi se Combs po zaslugi nekaterih angleških prijateljev (med temi je tudi nekdanji reprezentant Ian Wright, ki je igral tudi za Crystal Palace) odlocil za njegov prevzem. Novico so potrdili tudi v taboru premožnega Americana in hkrati dodali, da se Combs zanima še za en klub in da Palace pravzaprav sploh ni edini. V igri naj bi bil tako tudi Portsmouth, a naj bi se raper vseeno raje odlocil za Crystal Palace, saj pravi, da mu je ime slednjega - bolj všec!

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Makedonski nogometaš Georgi Hristov je leta 1997 skupaj z nekdanjim slovenskim reprezentantom Alešem Križanom prestopil v vrste takrat novopecenega a...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje