Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Najbolj nora stvar, ki sem jo storil v življenju? Nekoc smo se peljali mimo nekega pašnika. Odprl sem vrata avtomobila in vanj zbasal ovco.
John Hartson
17. marec 2010
 NATISNI
Terry je povozil navijaca
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
John Terry je bil po izpadu iz Lige prvakov besen kot ris, njegovo jezo pa je obcutil tudi eden od navijacev Chelseaja, ki ga je branilec zbil z avtom.

Medtem ko so nogometaši Interja slavili preboj v cetrtfinale Lige prvakov, je John Terry odšel do sodniške trojke in ji zabrusil marsikaj socnega. Jezen je bil zaradi rdecega kartona Didierja Drogbaja, prav tako je preprican, da bi moral Chelsea dobiti vsaj eno enajstmetrovko. Njegova glava je bila vroca tudi po prhi, obcutil pa jo je tudi navijac angleškega prvoligaša, ki ga je Terry kar - povozil. Ocividci pravijo, da ne nalašc, in dodajajo, da je pristaš nesreco izzival kar sam, saj je želel na vsak nacin slikati nogometaša, ki se je izpred štadiona Stamford Bridge odpeljal skupaj s svojo ženo. Terry je navijaca menda zadel v koleno, nato pa odpeljal kljub temu, da je obležal na tleh.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V novi sezoni pokala Libertadores se bo za najprestižnejšo južnoameriško klubsko lovoriko boril tudi Colo Colo, ki je nedolgo nazaj osvojil svoj 26. ...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje