Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Inter nikoli ni bil moj klub. Tam je šlo le za eno vrsto ljubezni - do denarja.
Darko Pancev
15. marec 2010
 NATISNI
Zizou z resnicnostnim šovom
Anže Zajic

Upokojena Zinedine Zidane in Enzo Francescoli bosta v resnicnostnem šovu iskala mladega talenta, ki bo v naslednji sezoni igral za enega od španskih klubov.

Zinedine Zidane se vraca v svet nogometa. No, ne bo spet zaigral v dresu enega od najvecjih klubov na svetu, pac pa se bo lotil zanimivega projekta, pri katerem mu bo pomagal njegov nekdanji vzornik in danes veliki prijatelj, prav tako upokojeni nogometaš Enzo Francescoli. Skupaj bosta v Španiji zacela z resnicnostnim šovom, ki bo nosil naslov Football Cracks (v prevodu bi to pomenilo nogometni talenti), s katerim bosta seveda po vzoru številnih podobnih manekenskih in glasbenih oddaj iskala nadarjene mlade nogometaše. Zadevo sta javnosti predstavila v ponedeljek, za zmago pa se bo potegovalo 17 mladenicev, ki bodo šest tednov trenirali in se dokazovali v kampu nedalec stran v Madridu. Zmagovalca caka mamljiva nagrada, saj bo lahko v sezoni 2010/11 igral za enega od španskih prvoligašev. "Upam, da bodo vsi uživali v šovu, da bomo javnosti predstavili ogromno talentov in odkrili kar nekaj mladenicev z lepo prihodnostjo v svetu nogometa," pravi Francoz Zidane, ki je k sodelovanju privabil tudi kopico odlicnih trenerjev, specialistov za prehrano in športnih psihologov. Zidane bo sicer 17 junakov iskal v številnih državah, tudi Argentini, Kolumbiji, Gani, Mehiki, Paragvaju in ZDA, odlocitev o tem, kdo se bo potegoval za koncno zmago, pa bo znana 23. aprila.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Danes je povsem normalno, da se pokalne tekme v primeru remijev po 90 minutah nadaljujejo s podaljškom, vcasih pa temu seveda ni bilo tako. Nekoc ...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje