Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Še enkrat lahko recem le, da mi je zelo žal. Kaj naj recem drugega? Ne morem se ubiti.
Ermin Šiljak
8. marec 2010
 NATISNI
Lahko bi igral z Rivaldom
Anže Zajic
Nekdanji nogometaš milanskega Interja Mohamed Kallon bo kariero nadaljeval na Kitajskem, lahko pa bi se pridružil tudi legendarnemu Rivaldu v Uzbekistanu.

Mohamed Kallon, nogometaš iz Sierra Leoneja, ki se ga nekateri še spomnijo iz casov, ko je bil clan Interja in Monaca, bo kariero nadaljeval na Kitajskem, 30-letni napadalec pa je razkril, da bi lahko postal tudi novi soigralec slovitega Rivalda, a se je odrekel tako tej casti kot tudi velikemu financnemu prilivu na svoj bancni racun. Kallon bo eno leto kot posojen igral za Shaanxi, lahko pa bi nosil tudi dres Bunyodkorja iz Uzbekistana, ki ga trenutno vodi nekdanji brazilski in portugalski selektor Luiz Felipe Scolari. "Takoj ko sem prišel na Kitajsko, sem prijel klic iz Uzbekistana - pri Bunyodkorju so mi ponudili dva milijona dolarjev letno. Toda denar me v tem trenutku ne zanima. Dal sem besedo Shaanxiju in kitajskemu nogometu, prav tako pa nisem clovek, ki se ne bi držal dogovorov. Poleg tega pa sem dovolj bogat, da lahko kjerkoli na svetu živim mirno in lepo. Zato sem tudi uresnicil svojo željo - že nekaj casa sem si želel zaigrati v najbolj poseljeni državi na svetu," pravi Kallon, ki ima v svoji rodni domovini v lasti klub z imenom FC Kallon, in dodaja: "Sicer pa ne bi mogel sprejeti ponudbe iz Uzbekistana, tudi ce bi jo želel. Moja žena mi namrec ne bi dovolila. Prevec ima rada Kitajsko."
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Jose Alberto Batista Gonzalez je upokojeni nogometaš iz Urugvaja, ki bo verjetno še nekaj casa ostal zapisan v zgodovino nogometa. Težko je namrec...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje