Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Sprašujete me, ce se bom upokojil? Verjetno se šalite, še posebno, ce upoštevamo, da bi moral biti v tem primeru ves cas z ženo doma.
Alex Ferguson
6. marec 2010
 NATISNI
Angleži bodo spet menjali zelenico
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)
Sloviti londonski Wembley bo znova dobil novo igralno površino. To bo že deseta (!) zelenica, ki jo bodo na Wembley položili v vsega treh letih!

Igralna površina na Wembleyju je slaba. Po mnenju Alexa Fergusona in Martina O'Neilla zelo slaba. Zelenico najdražjega stadiona v Angliji pa kritizirajo tudi ostali strokovnjaki in nenazadnje tudi nogometaši. Michael Owen je placal visoko kazen, v finalu pokala Carling se je, tudi zaradi igralne površine, poškodoval in bo izpustil preostanek sezone ter logicno tudi svetovno prvenstvo. Neustrezna zelenica je nacela tudi koleno Wayna Rooneyja. Da se v prihodnje kaj takšnega ne bi vec ponovilo, bodo Angleži ponovno globoko segli v svoj žep, padla je namrec odlocitev o zamenjavi igralne površine. To ne bi bilo nic nenavadnega, ce Angleži v zadnjih treh letih, odkar Wembley "obratuje", ne bi igralne površine zamenjali že devetkrat! To pomeni, da bo nova zelenica za Wembley, ki je Angleško nogometno zvezo (FA) stal 800 milijonov angleških funtov, že jubilejna deseta!

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekdanji kolumbijski reprezentant Freddy Rincon se je v casu svoje nogometne kariere nemalokrat znesel na nasvete lokalnih vracev in prerokov, seveda...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje