Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Kadar vodiš s 4:0, ne bi smel nikoli izgubiti z 1:7.
Lawrie McMenemy
4. marec 2010
 NATISNI
V Buenos Airesu tega ne bi preživel
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Carlos Tevez pravi, da John Terry ne bi preživel, ce bi kaj takšnega, kot je storil Waynu Bridgeu, storil v Buenos Airesu, od koder prihaja "Apache".

Nihce ne želi komentirati tega, kar je naredil John Terry oziroma kar preživlja Wayne Bridge - afera Terrygate. Carlos Tevez je eden redkih, ki si upa na glas povedati, kaj si o celotni zadevi misli. Argentinec pravi, da Terry ne premore prave mere morale, preprican pa je tudi, da si v Buenos Airesu, od koder prihaja sam, kaj takšnega ne bi upal privošciti. "Težko govorim o tem. Mislim, da se z ženo nekoga drugega tega ne sme poceti. To je enostavno narobe. Terry ocitno ni moralen clovek. Tam, od koder prihajam, bi za kaj takšnega ostal brez noge ali še kaj hujšega  - morda ne bi preživel," je problematicno okolje Buenos Airesa za The Sun opisal Tevez, ki se je iz krempljev kriminala izvil prav zahvaljujoc nogometu.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Argentinci so morda za zmago na pomembni nogometni tekmi placali najvišjo ceno v zgodovini nogometa. Leta 1978 je Argentina za uvrstitev v drugi krog...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje