Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
V reprezentanci ne veš, kaj te caka. Igralec ti po telefonu pravi, da je super in v formi, ko pride na zbor, pa je totalno v razsulu. Nihce ne bo po telefonu rekel, da ne bo prišel, ker ni v formi. Vsi so v formi. To je mala laž, a na koncu se vse izkaže.
Brane Oblak
4. marec 2010
 NATISNI
V Buenos Airesu tega ne bi preživel
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Carlos Tevez pravi, da John Terry ne bi preživel, ce bi kaj takšnega, kot je storil Waynu Bridgeu, storil v Buenos Airesu, od koder prihaja "Apache".

Nihce ne želi komentirati tega, kar je naredil John Terry oziroma kar preživlja Wayne Bridge - afera Terrygate. Carlos Tevez je eden redkih, ki si upa na glas povedati, kaj si o celotni zadevi misli. Argentinec pravi, da Terry ne premore prave mere morale, preprican pa je tudi, da si v Buenos Airesu, od koder prihaja sam, kaj takšnega ne bi upal privošciti. "Težko govorim o tem. Mislim, da se z ženo nekoga drugega tega ne sme poceti. To je enostavno narobe. Terry ocitno ni moralen clovek. Tam, od koder prihajam, bi za kaj takšnega ostal brez noge ali še kaj hujšega  - morda ne bi preživel," je problematicno okolje Buenos Airesa za The Sun opisal Tevez, ki se je iz krempljev kriminala izvil prav zahvaljujoc nogometu.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ameriška Samoa je na lestvici Mednarodne nogometne zveze (FIFA) trenutno ena od devetih držav, ki nima niti ene tocke in zaseda šele skromno 199. ...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje