Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Ni ga mocno udaril? Torej, ga je samo udaril, vendar ne mocno. Pocasi postanimo resni, saj je že skrajni cas.
Nenad Protega
22. februar 2010
 NATISNI
Kupil je Maradonina uhana
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Vas zanima, kdo je ponosni lastnik uhanov Diega Maradone, ki so jih na dražbi prodali pred kratkim? Kar 25.000 evrov je odštel napadalec Fabrizio Miccoli.

Italijanski nogometaš Fabrizio Miccoli je razkril zanimivost, da je on tisti skrivnostni kupec, ki je odšel kar 25.000 evrov za uhana legendarnega Diega Armanda Maradone. Dragoceno zlatnino, ki so jo Maradoni lani zaplenili zaradi dolga italijanskim davcnim organom, so prejšnji mesec prodalo na dražbi v Bolzanu, domov pa je z njo odšla neznana in neimenovana ženska. Novinarjem ni želela razkriti, ali jih je kupila zase ali za svojo stranko, zdaj pa je se je Miccoli javnosti kot ponosni lastnik uhanov predstavil kar sam. "Res je, jaz sem tisti, ki je kupil oba Maradonina uhana. Skrivnostna ženska je v Bolzanu na dražbi sodelovala v mojem imenu in res sem ponosen, da sem dobil boj za ta dragoceni spominek," je dejal 30-letnik otrok AC Milana, ki trenutno igra za Palermo, v svoji karieri pa je nosil tudi drese Casarana, Ternane, Juventusa, Perugie, Fiorentine in Benfice.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Gianluigi Lentini je kot mladenic sanjal, da bo nekoc visoko v zrak dvignil pokal za zmago na svetovnem prvenstvu. Leta 1969 v Carmagnoli v Italiji r...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje