Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Vsak poraz me pahne v depresijo, vsaka zmaga pa v vesolje, v nebesa! Ciro je zvezda. In to ne katerakoli zvezda. Planetarna, sinko, in tudi svetovna!
Miroslav Blaževic
18. februar 2010
 NATISNI
Fantje, v trenirkah pac ne
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Nogometaši ukrajinskega velikana Šahtjorja so hoteli nakupovati v londonski veleblagovnici Harrods, a so jih zavrnili, ker jih je bilo prevec, so bili sumljivi in v trenirkah.

V šestnajstini lige Europa se bosta nocoj pomerila Fulham in Šahtjor, nogometaši iz Ukrajine pa bodo še toliko bolj motivirani, da tekmecu odcitajo lekcijo, potem ko so jim v prestižni londonski trgovini Harrods, ki je v lasti lastnika angleškega prvoligaša Mohameda Fayeda, sporocili, da niso dobrodošli. Odprava iz Donjecka, v kateri je bilo 25 nogometašev in tudi kopica ostalih nogometnih delavcev, je želela nekaj svojega denarja zapraviti v prestižni veleblagovnici v središcu prestolnice, vendar jih je na vhodu cakalo neljubo presenecenje. "Dejali so nam, da je skupina prevelika in prevec sumljiva. Prav tako jih je motilo, ker so v trenirkah, ceprav smo jim pojasnili, da s seboj na treninge pac ne nosijo oblek s kravatami. Toda nic jih ni zanimalo, naša pojasnila niso obrodila sadov," je pojasnil tiskovni predstavnik kluba iz Ukrajine, trener Fulhama Roy Hodgson pa je z nasmeškom na obrazu pripomnil: "Presenecen sem, da slišim to. Ponavadi je pac tako, da lastnik neke trgovine komaj caka, da bodo ljudje zapravljali svoj denar pri njemu. No, vsekakor upam, da to Šahtjorja ne bo še bolj podžgalo. Že tako ali tako je favorit. Le poglejte, kakšen proracun ima. Z njim bi se z najbogatejšimi kosal tudi v Premier League."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hrvaški nogometaš Robert Prosinecki velja za enega najbolj nadarjenih nogometašev na podrocju nekdanje Jugoslavije vseh casov. "Veliki žuti" je v ...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje