Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrat in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Branko Oblak
17. februar 2010
 NATISNI
Košarkarsko finale na Santiago Bernabeuju?
Klemen Kos (foto: Getty Images)
Vodstvo španske košarkarske zveze (FEB) želi finalno tekmo svetovnega prvenstva leta 2014 organizirati na madridskem stadionu Santiago Bernabeu!

All Star srecanje v ameriškem Dallasu, kjer sta se košarkarski selekciji Zahoda in Vzhoda pomerili na nogometnem stadionu pred rekordnimi 108.731 gledalci, bo morda cez štiri leta dobilo svojega dvojnika tudi v Evropi. Vodstvo španske košarkarske zveze (FEB) je namrec izrazilo željo, da bi se finale svetovnega košarkarskega prvenstva, ki bo leta 2014 na sporedu v Španiji, odigralo kar na stadionu Reala iz Madrida Santiago Bernabeuju! Ideji naj bi bil mocno naklonjen tudi spektaklov željni predsednik madridskega kluba Florentino Perez, pred dokoncno uresnicitvijo projekta pa stoji le še ena ovira – za takšen spektakel naj bi bila nujno potrebna streha, ki pa jo je Perez v svoji predsedniški kandidaturi pred letom dni že napovedal.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

David Icke je bil nekoc poznan kot nadarjen nogometni vratar. V casu kariere si je kruh služil z branjenjem pri Coventryju in Herefordu, toda nato...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje