Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
5. junij 2006
 NATISNI
Hamburg
Nejc Marcen
AOL Arena bo 10. junija gostila zanimiv obracun med Argentino in Slonokošceno obalo, na domu prvoligaša Hamburga pa bo tudi cetrtfinalna tekma.

AOL ARENA
(kapaciteta: 45.422)

Štadion v Hamburgu je sodobna in kvalitetna nadgradnja nekdanjega Volksparkstadiona. S prenovitvenimi deli so zaceli v marcu 1998 in nekdanji objekt porušili, obrnili igrišce ter na novo postavili tribune. Prav tako so bili povsem na novo zgrajeni prostori kluba, VIP tribuna in prostor za sedmo silo. Na novem objektu so vse tribune pokrite, tako da je bojazen gledalcev pred vremenskimi neprilikami odvec. AOL Arena je krstno tekmo doživela v letu 2000. 2. septembra sta objekt otvorili reprezentanci Nemcije in Grcije. Štadion kot prizorišce za domace tekme uporablja mestni prvoligaš Hamburg. Tekme lokalnega moštva si lahko ogleda 56.114 gledalcev, tekme na mondialu pa si bo zaradi varnostnih razlogov lahko ogledalo precej manj gledalcev – 45.422. Od tega je za tekmovanje po skupinah v prodajo šlo 40.918, za cetrtfinalno srecanje pa 40.226 vstopnic.Vrednost investicije je ocenjena na 97 milijonov evrov. Kar 70 milijonov so prispevali zunanji vlagatelji, 16 lastniška družba štadiona, 11 milijonov pa mestne oblasti.

Tekme na AOL Areni:

10. junij, 21.00: Argentina - Slonokošcena obala (skupina C)
15. junij, 15.00: Ekvador - Kostarika (skupina A)
19. junij, 18.00: Savdska Arabija - Ukrajina (skupina H)
22. junij, 16.00: Ceška - Italija (skupina E)
30. junij, 21.00: cetrtfinale
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje