Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Take reklame, kot smo jo mi naredili državi Sloveniji, ne more narediti nihce. Niti sto Planic. To traja le en dan. Mi pa smo bili na sceni vec mesecev. Ce bi merili v denarju, koliko bi slovensko državo stala taka promocija, ki smo ji jo priskrbeli mi, bi nam lahko povrnili vse tiste denarje, ki smo jih morali dati za davke, pa še dva štadiona bi lahko zgradili. Ni se pa zgodilo nic.
Srecko Katanec
5. junij 2006
 NATISNI
Berlin
Nejc Marcen
Za 242 milijov evrov obnovljeni berlinski olimpijski štadion bo središce letošnjega svetovnega prvenstva, saj bo gostil tudi finalni obracun.

OLIMPIJSKI ŠTADION
(kapaciteta: 74.200)

Olimpijski štadion velja za osrednji objekt prihajajocega prvenstva, ki bo med drugim gostil tudi finalno tekmo. Objekt, ki izvira že iz tridesetih let minulega stoletja, so z modernimi arhitektskimi postopki posebej obnovili in združili moderno s tradicijo. 242 milijov evrov vredna obnova je v polnem sijaju zablestela na otvoritvi julija 2004. Olimpijski štadion danes sprejme 74.200 gledalcev, ki imajo na voljo vso udobje tega modernega objekta. Poleg posebnih VIP lož imajo gledalci na voljo garažne prostore pod štadionom, posebno trgovino domacega prvoligaša Herthe in streho nad vsemi tribunami. Poseben efekte omogoca moderna razsvetljava, za brezhibno zelenico pa skrbi podtalno ogrevanje. Na tem štadionu so Nemci že leta 1936 gostili olimpijske igre, slabih petdeset let kasneje pa je postal tudi dom finalne tekme nemškega pokala.

Tekme na Olimpijskem štadionu:

13. junij, 21.00: Brazilija - Hrvaška (skupina F)
15. junij, 21.00: Švedska - Paragvaj (skupina B)
20. junij, 16.00: Ekvador - Nemcija (skupina A)
23. junij, 16.00: Ukrajina - Tunizija (skupina H)
30. junij, 17.00: cetrtfinale
09. julij,  20.00: finale
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Irci in Angleži so ostri tekmeci vsakic, ko si nasproti stojita izbrani vrsti v katerem koli ekipnem športu. Ne enim ne drugim še na kraj pameti ne p...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje