Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Inace, te Partizanove firme su bile ustvari nekakav vid socijalnog programa, da bi se povecala zaposlenost, ništa drugo.
Ivan Curkovic
5. junij 2006
 NATISNI
Gelsenkirchen
Nejc Marcen
Štadion Veltins Arena v Gelsenkirchnu sodi med najbolj moderne športne objekte na svetu, na svetovnem prvenstvu pa bo gostil pet tekem.

VELTINS ARENA
(kapaciteta: 48.426)

Arena auf Schalke, kakor se je gelsenkirchenški štadion imenoval do uradnega preimenovanja pred slabim letom dni, je eden najsodobnejših športnih objektov na svetu. Domaci objekt Schalkeja je bil zgrajen v letu 2001, potem ko je bilo nekdanje prizorišce modrih Parkstadion dotrajano. Uspeh v pokalu UEFA (1997) in malo manj kot sto let delovanja nogometnega ponosa Gelsenkirchna sta vplivala, da so se investitorji izdatno potrudili in zgradili verjetno najmodernejši nogometni objekt na sveti do tistega casa. 186 milijonov evrov vredno investicijo opravicujeta premicna zelenica, ki jo organizatorji umaknejo v primeru koncertov, in mobilna streha. Štadion, ki je prva štiri leta nosil naziv Arena auf Schalke, se je s prvim julijem 2005 preimenoval v Veltins Areno. Na pricujocem objektu je bil v letu 2004 odigrano finale Lige prvakov. V casu monidala bo Veltins Arena sprejela 48.426 gledalcev, od tega bo 4.226 VIP mest in 81 elitnih lož.

Tekme na Veltins Areni:

09. junij, 21.00: Poljska - Ekvador (skupina A)
12. junij, 18.00: ZDA - Ceška (skupina E)
16. junij, 15.00: Argentina - Srbija in Crna gora (skupina C)
21. junij, 16.00: Portugalska - Mehika (skupina D)
01. julij,  17.00: cetrtfinale
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Jose Alberto Batista Gonzalez je upokojeni nogometaš iz Urugvaja, ki bo verjetno še nekaj casa ostal zapisan v zgodovino nogometa. Težko je namrec...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje